Een dag op pad met IT-professional Jari

Geplaatst op 18-12-2019

In de videoreeks Op pad Met volgen we iedere keer een collega van Linden-IT. Voor deze blog volgden we een halve dag de 23-jarige IT-professional Jari. In de blog en video vertelt hij over zijn dagelijkse werkzaamheden als IT-professional bij de opdrachtgever.

Wie is Jari?

“Hallo, ik ben Jari en woonachtig in het mooie Lage Zwaluw.  Voor Linden-IT ben ik werkzaam bij het Amphia Ziekenhuis in Breda. In mijn vrije tijd game ik af en toe en vind ik het leuk om met vrienden af te spreken.”

Wat doe je als IT-professional?

“Als IT-professional ondersteun ik eindgebruikers en los ik bijvoorbeeld incidenten op. Ook ondersteun ik gebruikers via de telefoon of een remote-oplossing. Daarnaast participeer ik bij migraties en installatie van diverse devices. Op dit moment werk ik enkele maanden voor het Windows 10 migratieproject. Tijdens dit project worden alle systemen voorzien van nieuwe software en test ik deze zorgvuldig.”

Hoe ziet je dag eruit?

“Elke dag ziet er weer anders uit. Ik werk bijvoorbeeld in de ochtend op het migratieproject van Windows 10 en kom ik elke keer leuke uitdagingen tegen waarin je je IT-kennis goed kan toepassen, maar tegelijkertijd leer ik elke dag weer wat bij. Daarnaast werk ik op de servicedesk waar ze een IT-beheersysteem hebben. Via het IT-beheersysteem komen dagelijks meldingen binnen van eindgebruikers met IT-problemen. Vervolgens zet ik een van die incidenten op mijn naam en los ik ze op.” Wil je meer zien? Bekijk dan de video:

https://youtu.be/8GLVnn_Qw1Q

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!