FAQ

Geplaatst op 21-06-2023

Wat doet Linden-IT?

Linden-IT specialiseert zich in het detacheren van IT-professionals in verschillende expertises:

  • Helpdesk & werkplekbeheer
  • Security
  • BI/Data
  • Applicatiebeheer
  • Systeem- en netwerkbeheer
  • Datacenter
  • Cloud
  • IT-management
  • CRM (via Linden-crm.com)
  • Low-code development (via Linden-mx.com)

Ook biedt Linden-It verschillende opleidingsmogelijkheden aan voor startende en ervaren IT-professionals in de vorm van traineeships, bootcamps, certificaten en trainingen.

Linden-IT detacheert IT-professionals bij grote en kleine organisaties. Wij hebben persoonlijkheid hoog in het vaandels staan. Zowel richting onze IT-professionals als naar onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat voor iedereen voor iedereen de perfecte match gevonden wordt.

Wat voor soort opdrachten biedt Linden-IT aan?

Linden-IT biedt verschillende soorten opdrachten aan, van softwareontwikkeling tot infrastructuurbeheer en cybersecurity. De opdrachten variëren in duur en inhoud, afhankelijk van de behoeften van de opdrachtgever en IT-professional. Ben jij benieuwd naar onze openstaande vacatures? Of ben jij op zoek naar een beschikbare IT-professional om jouw organisatie uit de brand te helpen? Neem dan snel contact op. Wij leggen je graag uit hoe wij te werk gaan.

Hoe kan ik solliciteren bij Linden-IT?

Je kunt solliciteren bij Linden-IT door je CV en motivatiebrief te sturen via de website. Je kan een open sollicitatie insturen of reageren op een van onze openstaande vacatures. Wij nemen dan snel contact met jou op!

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden bij Linden-IT?

Linden-IT biedt een marktconform salaris, vakantiegeld en pensioenregeling. Daarnaast bieden wij extensieve persoonlijke begeleiding, persoonlijke opleidingsplannen, leuke uitjes en de mogelijkheid tot het nemen van een leaseauto (afhankelijk van jouw situatie).

Hoe lang duurt een detachering bij Linden-IT?

De duur van een detachering bij Linden-IT kan variëren van enkele maanden tot meerdere jaren, afhankelijk van de opdracht en de wensen van de opdrachtgever en IT-professional.

Hoeveel ervaring heb ik nodig om te werken voor Linden-IT?

De vereiste ervaring hangt af van de specifieke functie en opdracht. Bij sommige opdrachten is meer ervaring nodig dan bij andere. In het algemeen is het echter handig om enige ervaring te hebben in de IT-sector. Deze ervaring kan vanuit studie of werk zijn. Heb je dat niet en wil jij je volledig laten omscholen naar de IT? Ook daar kunnen wij je mee helpen! Neem voor meer informatie contact met ons op. Heb je al wel wat ervaring in de IT maar wil je graag doorgroeien? Dan kijken wij graag met je mee wat jij nodig hebt om jouw doelen te behalen en hoe wij jou kunnen helpen groeien.

Hoe gaat Linden-IT om met persoonlijke ontwikkeling van werknemers?

Linden-IT investeert veel tijd en aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van haar werknemers. We kijken per professional naar de wensen, doelen en situatie. Vanaf daar kijken we samen naar een geschikt plan om die doelen te behalen. Wij zien onze professionals graag groeien en het beste uit zichzelf halen. Worden deze doelen behaald? Dan zullen wij dit natuurlijk samen vieren.

Kan ik als zzp’er werken voor Linden-IT?

Je kan als ZZP’er aan de slag bij Linden-IT. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven ZZP’ers die bij onze opdrachtgevers aan de slag willen. Je kan je hier aanmelden als ZZP’er. Dan nemen wij snel contact met jou op!

Wat is de cultuur bij Linden-IT?

De cultuur bij Linden-IT is collegiaal, open, transparant en persoonlijk. Er is veel contact tussen collega’s. Linden-IT is begaan met haar werknemers en er is altijd iemand waarbij je terecht kunt. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en organiseren door het jaar heen verschillende uitjes. Wij denken graag met je mee om een betrokken werkgever te kunnen zijn.

Wat zijn de voordelen van detacheren via Linden-IT?

Detacheren via Linden-IT heeft voor IT-professionals als voordeel dat zij komen te werken bij een toegewijde werkgever die graag meedenkt en helpt bij het behalen van doelen. Door te werken als IT-professional bij Linden-IT krijg je de kans jezelf te ontwikkelen binnen de IT. Linden-IT werkt met opdrachtgevers uit verschillende branches. Hierdoor krijg je als professional de kans je te oriënteren binnen verschillende organisaties tijdens uitdagende projecten. Wij kijken graag met je mee waar jouw ambities liggen en hoe wij jou kunnen helpen groeien.

Voor klanten betekent detacheren via Linden-IT een samenwerking met een ervaren, toegewijde partij. Ook hier kijken wij graag met je mee wie en wat er nodig is om jouw organisatie te helpen. Als detacheerder nemen wij veel zorgen uit handen terwijl jij jouw IT-afdeling opbouwt met enthousiaste Linden-IT professionals.

 

 

 

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!