Helpdesk van de toekomst

Geplaatst op 07-05-2020

Hoe ziet de toekomst van de helpdesk eruit en hoe anticipeert Linden-IT hierop? Door de komst van nieuwe technieken, denk aan AI of AR, kan de helpdesk slimmer gaan functioneren. Zo helpt software de IT-professionals efficiënter en beter werken. Registraties zijn sneller afgehandeld en beter geprioriteerd. Linden-IT speelt hierop in door IT-professionals te trainingen te laten volgen over deze laatste technieken en diensten aan te bieden met de nieuwste software en technieken.

Verbeterde technieken

Hoewel er al een aantal jaar gesproken wordt over slimme toepassingen, staan de meeste technieken, waaronder Kunstmatige Intelligentie en Argumented Reality, nog in de kinderschoenen. Ze worden slechts mondjesmaat toegepast in software updates. De komende jaren staan in het teken van het verbeteren van de slimme toepassingen.

Kunstmatige technieken op de helpdesk

Machine learning, een vorm van kunstmatige Intelligentie, wordt al langere tijd op servicedesk toegepast. Hierbij leert een computer op basis van voorbeelden hoe hij een taak moet uitvoeren.  Naarmate de database groeit, zal de intelligentie toenemen en kunnen chatbots de veel gestelde vragen beter beantwoorden of kan het incident sneller worden afgehandeld door een IT-professional.

Gedetacheerde IT-professionals van Linden-IT zullen in de toekomst meer te maken krijgen met nieuwe technieken en software bij de opdrachtgever. Ze werken met helpdesksoftware en cloudoplossingen waar slimme toepassingen in verwerkt zijn. Bij Linden-IT volgen we deze trends nauwlettend en passen daar onze dienstverlening op aan. Onze IT-professionals zijn op de hoogte van laatste ontwikkelingen.

Smart Automatisation

Smart Automatisation combineert automatiseren met kunstmatige intelligentie. Een vorm van smart automation die aan populariteit wint is RPA: Robotic Process Automation, oftewel robotgestuurde procesautomatisering. Kortgezegd betekent dat een robot geprogrammeerd is om een reeks taken uit te voeren. Denk hierbij aan het afhandelen van bestellingen of onkostendeclaraties die binnenkomen.

De Remote Servicedesk van Linden-IT neemt de zorg uit handen door de eerstelijns servicedesk gedeeltelijk of geheel over te nemen. Door Smart Automatisation toe te passen op de Remote Servicedesk kunnen wij ons richten op de corebusiness: het ondersteunen van je organisatie op IT-gebied. Door partner te zijn van Zendesk, beschikken we altijd over de nieuwste software en laatste trainingsmogelijkheden. Hierdoor kan de Remote Servicedesk voor de klant altijd de beste service verlenen.

Alle diensten

Linden-IT streeft altijd naar de beste vorm van samenwerking waarin we de hoogst haalbare IT-support en beheer leveren. Dit kan middels detachering, Remote Servicedesk en andere ICT-diensten. De beschikbare IT-professionals staan klaar voor nieuwe opdrachten en komen graag ondersteuning bieden op helpdesk met support- en beheertaken.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!