Helpdeskonderzoek 2022

Geplaatst op 01-07-2022

Linden-IT vindt het belangrijk om kennis en inzichten met de markt te delen. Daarom hebben we ook in 2022 met veel plezier weer ons maatgevende helpdeskonderzoek gehouden. We vroegen honderden bedrijven vanuit verschillende sectoren naar hun go-to-oplossingen voor de helpdesk en servicedesk.

Daarnaast nemen we in het onderzoek ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van de helpdeskmarkt onder de loep. Ontdek nu welke helpdeskpakketten het beste scoren bij bedrijven, instituten en (lokale) overheden door heel Nederland!

Wat is het helpdeskonderzoek

Het helpdeskonderzoek is een onafhankelijk onderzoek vanuit Linden-IT om inzichten te bieden in de ontwikkelingen binnen de helpdeskmarkt. We doen dit door middel van enquêtes, een praktisch en inhoudelijk kijkje achter de tools en diepte-interviews, zodat we zowel kwantitatieve als kwalitatieve inzichten bieden en van daaruit ook onze visie op de markt kunnen delen.

In het onderzoek lees je onder meer welke helpdeskpakketten momenteel het meest gebruikt worden, welke industrieën hier het meest mee werken en ook voor welke type organisaties de helpdeskpakketten relevant zijn.

Waarom voert Linden-IT het helpdeskonderzoek uit

Linden-IT voert het onderzoek uit, omdat we het vanuit onze positie in de markt belangrijk vinden om onafhankelijk inzichten te delen met professionals en organisaties. We leren door de diversiteit van ons werkveld en ook de groeiende vraag naar goede IT-ondersteuning dat we hierin een grote bijdrage kunnen leveren. Door het in kaart brengen van de laatste innovaties en trends op de helpdesk, creëert Linden-IT meerwaarde voor bedrijven die gebruik maken van helpdeskpakketten – of de overstap naar IT-management tools en remote tools willen maken. De resultaten worden gepubliceerd in een uitgebreid onderzoek, dat je direct kunt downloaden via onze website.

Visie op de markt

Omdat in het onderzoek veelal wordt gesproken over IT-management tools en remote tools die reeds gebruikt worden en zich stevig geworteld hebben binnen de Nederlandse markt, hebben we ook onze visie op de toekomst opgenomen in het helpdeskonderzoek. In een diepte-interview met Marian Rozz schetst zij een goed en realistisch beeld van de huidige markt en staat zij stil bij de uitdagingen die de toekomst brengt. Hoe spelen aanbieders van helpdeskpakketten in op de vraag van de markt? En hoe bepaal je welk pakket het beste aansluit op jouw helpdeskuitdaging?

“Het zal echt aankomen op de functionaliteiten en hoe goed een pakket aansluit op de wensen en behoeften van een afnemer.”
~ Marian Rozz | Business Unit Director bij Linden-IT

Benieuwd naar het volledige interview? Download direct het Linden-IT Helpdeskonderzoek 2022.

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!