Het Low-Code Mendix traineeship van Linden-IT

Geplaatst op 29-04-2022

Wil jij snel starten met de volgende stap in je IT-carrière? Dan is het Linden-IT Low Code Mendix traineeship wat voor jou! In dit traineeship verdiep jij je in de wereld van Low Code en Mendix. Wil je graag weten wat je kan verwachten? Lees dan snel verder!

Wat is het Low-Code Mendix traineeship?

Elke 2 maanden wordt het Low-Code Mendix traineeship georganiseerd door Linden-IT Developers. Het traineeship bestaat onder andere uit een bootcamp van één maand. Tijdens deze bootcamp periode worden onze IT-professionals opgeleid van Mendix Zero tot Mendix Hero. Het traineeship bereikt dit door middel van de workshops, twee verschillende praktische cases, communicatie- en scrumtrainingen en het volgen van de learning paths aan de Mendix Academy. De bootcamp wordt afgesloten met het behalen van een Mendix Intermediate certificaat en het PSM I certificaat. Vervolgens starten de Mendix talenten op een project voor één jaar, waarbij ze ook de advanced modules zullen doorlopen, zodat zij na één jaar het Advanced certificaat kunnen halen.

Waarom zou je het Low-Code Mendix traineeship volgen?

Het Mendix traineeship is dé kans voor iemand om een stap naar óf binnen de IT te maken! Het Mendix platform bevindt zich namelijk op het snijvlak van Business en ICT. Het intensieve traject zorgt ervoor dat onze Developers zichzelf na één jaar als Medior Mendix Developer kunnen noemen. Wees niet bang, er zullen genoeg technische uitdagingen op je pad komen. Gelukkig zal je tijdens het traineeship nauw contact houden met de trainer en persoonlijke begeleiding krijgen. Daarnaast kan je zelf de keuze maken of je meer richting de Development kant op wil of meer naar de business kant. Dit hoef je vooraf nog niet te weten, maar zal gedurende je IT-carrière vanzelf naar voren komen. Wanneer je de bootcamp goed doorloopt heb je een goede baangarantie voor de komende jaren van je IT-carrière!

Wie kan het Low Code Mendix traineeship volgen?

Het traineeship is geschikt voor gemotiveerde professionals met een HBO werk- en denkniveau en met een groot analytisch denkvermogen, daarnaast is affiniteit met computers of een handigheid hierin een pré. Developers of andere IT-professionals zijn ook zeker een goede fit voor het Low-Code Mendix traineeship. Voor hen is het de perfecte mogelijkheid om over te stappen naar de Mendix revolutie!

Wat bereiken bedrijven ermee?

Voor onze opdrachtgevers is het traineeship de perfecte mogelijkheid om op een laagdrempelige manier aan hun vraag naar gekwalificeerde Mendix developers te voldoen. Na één jaar waarin de professionals vanuit de opdrachtgever en Linden-IT Developers uitgebreide begeleiding hebben ontvangen, hebben de bedrijven waar wij mee samenwerken de optie om onze specialisten vast in dienst te nemen.

Wat is Low-Code & Mendix?

Wat leer je dan nu precies? Mendix is een high productivity app platform dat het mogelijk maakt om continu op grote schaal mobiele en webapplicaties te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden. Het is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste low-codeplatformen ter wereld en kenmerkt zich door het gemak waarmee het bedrijven helpt. Wil je meer weten over Low-Code en Mendix? Lees hier onze blog met meer informatie.

Wat eerdere trainees zeggen over het traineeship:

Ryan:

“Ten eerste wil ik zeggen dat het niveau van Linden-IT en de trainer van het traineeship erg goed is en dat ik een hele fijne ervaring heb gehad met hen. Het traineeship zelf was erg interessant en aantrekkelijk opgericht en heb ik als prettig ervaren. Na het behalen van de bootcamp ben ik gaan werken bij een opdrachtgever waar ik nu bezig ben met een klant applicatie en een app. Het werk is zwaar, maar door het leuke en behulpzame team werken we samen elke dag eraan om het beter te maken!”

Koen:

“Voor het Mendix traineeship, had ik nog nooit van Mendix en maar weinig over Low Code gehoord. Nu, amper twee maanden verder, ben ik aan het werk als Junior Mendix Developer en help ik applicaties te ontwikkelen die bij mijn opdrachtgever over de hele wereld worden gebruikt! Tijdens het traineeship heb ik in korte tijd veel geleerd. In de eerste week had ik mijn Rapid developer certificaat, en een maand later, mijn Intermediate developer certificaat. Dankzij de duidelijke leerstof en persoonlijke aandacht kon ik al deze nieuwe informatie snel opnemen en ook daadwerkelijk gebruiken in de praktijk.”


Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Het volgende Low Code Mendix traineeship begint op 5 september en die daarna op 10 oktober. Neem snel contact op met Achraf via achraf.zibuh@linden-it.com of solliciteer direct!

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!