Het werkgeversverhaal van Linden-IT

Geplaatst op 29-06-2023

Linden-IT bij de podcast Werkgeversverhalen

Op 25 mei 2023 zijn Gerbert Jan Valk (CEO) en Kirsten Bults (CPO) van Linden-IT te gast geweest bij de podcast van Werkgeversverhalen door Boinq.

De podcast Werkgeversverhalen, is een unieke manier van het presenteren van het verhaal achter de teksten van een organisatie.  In een goed gesprek met Bas Resink komen leuke vragen naar boven over de identiteit van Linden-IT.

Het verhaal achter Linden-IT gaat in deze podcast  verder in op de persoonlijke aanpak, ontwikkeling van de medewerkers en mogelijkheden tot doorgroeien. En niet te vergeten: Wat maakt Linden-IT nou anders dan alle andere ICT bedrijven?

Zoals mooi aangekondigd door Werkgeversverhalen:

“In deze aflevering van Werkgeversverhalen hoor je verhalen van werkgevers van Linden-IT, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het detacheren van IT-professionals voor verschillende klanten. Het bedrijf legt de nadruk op ontwikkeling van werknemers en biedt begeleiding en verschillende mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. De persoonlijke aanpak van Linden-IT onderscheidt hen van andere bedrijven en zij focussen op het creëren van een eigen identiteit voor de kandidaten. Er wordt gesproken over de vele banen en detacheringen in de IT-sector en hoe IT-professionals hiermee om kunnen gaan. Ook worden de verschillende functies en taken binnen IT besproken en hoe belangrijk het is om te kijken naar wat past bij iemand in de IT-industrie. Luister naar deze aflevering om meer te weten te komen over Linden-IT en de IT-sector.”

Luister hier de Podcast!

 

Benieuwd wat Linden-IT nou anders maakt dan alle andere IT-bedrijven?

Luister dan onze podcast!

Luister Podcast

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!