ICT’ers met ervaring opgelet! Verbreed je kennis bij Linden-IT

Geplaatst op 09-08-2017

Zoals velen van jullie waarschijnlijk al weten, hebben wij het afgelopen jaar een enorme groei meegemaakt. Ondertussen hebben wij al zo een 70 man gedetacheerd. Deze groei, heeft ervoor gezorgd dat ook het soort profielen waar wij naar op zoek zijn, hebben uitgebreid. Zo bieden wij sinds kort ook voor de zwaardere ICT-profielen verschillende training- en doorgroeimogelijkheden. Op onze Career Accelerator kan je deze mogelijkheden vinden. Middels dit blog willen wij de ervaren ICT’er enthousiasmeren, om via Linden-IT jouw carrière een extra boost te geven.

Waarom bij Linden-IT?

Jij bent een Senior Servicedesk Engineer, Senior Systeembeheerder of Datacenter Engineer. Je hebt al de nodige ervaring maar zou graag jouw kennis verbreden en kansen op de arbeidsmarkt nog meer vergroten. Maar waarom zou je dat bij LindenIT doen? Een hele logische vraag, want met een gewild profiel kan je toch gemakkelijk aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Toch biedt het werken via een detachering partij voordelen. Zo hebben wij een groot uitgebreid netwerk met grote namen in de ICT-wereld in ons bestand. Op deze manier kan je via ons bij de meest uitdagende projecten werken.

Ontwikkeling moedigen wij aan

Je bent nooit te oud om te leren! Daarom moedigen wij het aan om zoveel mogelijk certificaten te behalen. Zo kan jij jezelf continue door blijven ontwikkelen. Deze trainingen en examens worden geheel gefinancierd door Linden-IT. Bij het in dienst treden zullen wij samen met jou de mogelijkheden doorspreken.

Wat bieden wij jou als IT-professional?

Voor professionals vanaf 28 jaar die 1 van de volgende trajecten gaat volgen:
• Senior service Desk Engineer
• Systeembeheerder
• Senior systeembeheerder
• Datacenter Engineer
Wij bieden leuke extra’s. Zo maak je kans op een leaseauto. Wat voor leaseauto je krijgt heeft te maken met het niveau en de functie waarin je komt te werken. Daarnaast geven wij systeembeheerders de mogelijkheid om jaarlijks naar eigen keuze een tech event + verblijf in het buitenland te bezoeken. Zo maken we het werk toch een stukje leuker :)!

Wil jij weten wat wij jou allemaal kunnen bieden? Neem contact met ons op, of doe direct een open sollicitatie.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!