Interview met Linden-IT Developers

Geplaatst op 04-03-2022

Linden-IT detacheert nu al 5 jaar lang IT-professionals bij verschillende bedrijven om ondersteuning te bieden met IT-vraagstukken. Sinds 2021 heeft Linden-IT een nieuw business unit toegevoegd: Linden-IT Developers met een focus op Software Development. Aan het woord zijn Managing Directors Sander en Adelay. Zij hebben samen met Linden-IT vanuit een gedeelde visie Linden-IT Developers opgestart en vertellen in dit interview meer over de ambitie, expertise en werkwijze.

Sander Poeltuijn – Managing Director

“Hi! Mijn naam is Sander Poeltuijn, 24 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Zaandam. Ik heb de opleiding Business Analytics gevolgd aan de VU, waarbij de nadruk ligt op programmeren, wiskunde en een stukje economie. Mijn affiniteit met Software Development is ontstaan tijdens het spelen van een videogame, ik vond het ontzettend interessant hoe dit was opgebouwd en wilde hier graag meer over leren. Tijdens mijn studie werd ik vaak benaderd voor banen als Data Scientist, Developer en velen traineeships. Na mijn eerste baan als Data Analist, besloot ik medestudenten ook aan banen te helpen. Toen kwam ik voor het eerst in aanraking met de recruitment markt. Hier zag ik een kans om andere Developers te helpen aan leuke opdrachten of permanente posities. Ik werk altijd vanuit het punt dat ik mensen beter wil maken en op wil leiden. Dit strookt heel erg met de visie die wij hebben bij Linden-IT.”

Adelay Equabagergis – Managing Director

“Hi! Ik stel mijzelf graag even voor. Ik ben Adelay, 22 jaar oud. Naast mijn werkzaamheden binnen Linden-IT Development, studeer ik ook aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waar ik na het behalen van mijn bachelor Business Analytics, nu een master Econometrie volg. Ik kwam voor het eerst in aanraking met programmeren op mijn studie, waarbij Java aan bod kwam. Voor ik het wist had ik het spelletje Snake gecodeerd en kon ik het op mijn eigen laptop uitproberen. Door de jaren heen ben ik vooral met Python aan de slag geweest om handige scripts te schrijven, die mij hielpen de data- en analyse vraagstukken tijdens de studie op te lossen. Hetgeen wat mij het meeste enthousiasmeert aan Software Development, is het op een analytische manier naar het probleem kijken, vervolgens dat proberen op te lossen door middel van code en het ook daadwerkelijk werkend te krijgen.”

Linden-IT Developers

Voor Sander en Adelay was het opstarten van Linden-IT Developers een logische stap. Sander: “Tijdens onze studie begonnen wij met het zoeken naar mooie IT-opdrachten voor onze medestudenten, niet alleen de studenten beviel dit goed, maar ons ook. Door middel van een netwerkborrel kwamen wij in contact met Gerbert Jan van Linden-IT. We kwamen er al snel achter dat we een goede match waren en spraken de ambitie uit om samen een bedrijf te starten met een focus op Software Development. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels zijn we een jaar verder en hebben we mooie resultaten behaald.”

Bij Linden-IT Developers staat de ontwikkeling van de professionals en het ontzorgen van de opdrachtgevers centraal. “Dit doen wij door goed te luisteren en mee te denken. Samen met onze Software Development achtergrond komen we tot mooie oplossingen. Onze Developers zijn jonge en leergierige professionals, die aan het begin van hun carrière staan. Het zijn professionals met minimaal een HBO werk- en denkniveau en een jaar professionele werkervaring. Hierdoor zijn zij breed inzetbaar bij onze verschillende opdrachtgevers. Wij hebben een mooie diverse club van Developers en zijn doorlopend op zoek naar talent.”

Werkwijze

Linden-IT Developers werkt vanuit een uniek concept dat gebaseerd is op de kennis en kunde van zijn professionals en zichzelf. “Wij onderscheiden ons van andere bureaus op inhoud. Wij werken namelijk vanuit onze Developers. Tijdens onze sollicitatieprocedure brengen wij de skills én wensen van onze Developers gedetailleerd in kaart. Hierdoor kunnen wij gericht een passende opdracht vinden voor onze professionals, waarvan wij ook zeker weten dat het een positieve match zal zijn. We willen graag een nieuw geluid zijn binnen de Development wereld, waarin aandachtig geluisterd wordt naar de Developers, kwaliteit wordt gewaarborgd en het creëren van langdurige en duurzame relaties centraal staat!” Aldus Adelay.

De toekomst

Met hun unieke werkwijze en ambitieuze doelen wil Linden-IT Developers een begrip worden in de Development markt wat bekend staat als dé plek waar je moet aankloppen voor Development vraagstukken, Developers op te leiden of samenwerkingen aan te gaan. Sander: “We hopen dat we met Linden-IT Developers zoveel mogelijk professionals kunnen helpen bij het bereiken van hun potentieel. Daarnaast willen wij de recruitment markt een boost geven, door andere bemiddelingsbureaus te inspireren zich ook in te lezen op bepaalde technieken en kennis op te doen.”


Benieuwd naar de beschikbare Developers?
Neem contact op met Sander via sander.poeltijn@linden-it.com of Adelay via adelay.equabagergis@linden-it.com.

Bekijk onze beschikbare professionals

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!