Jouw IT-droombaan

Geplaatst op 02-02-2023

Jouw droombaan in IT vind je met Linden-IT!

Wil jij écht carrière maken in IT? Jouw droombaan in IT vind je met Linden-IT. Wij helpen je het verschil te maken en vinden de beste matches. Stap binnen bij uiteenlopende opdrachtgevers, werk aan uitdagende projecten en word een expert binnen jouw vakgebied. Op zoek naar jouw IT-droombaan? Wij maken werken leuker. Linden-IT, simply the best IT professionals.

Persoonlijk betrokken bij jouw groei 

Je beste zelf ben je op de plek waar jij je thuis voelt, in de rol die bij je past – en bij je blijft passen. Linden-IT maakt werk van jouw groei. Dat doen we door enthousiaste persoonlijke begeleiding, vertrouwen in jouw kwaliteiten en door je écht te leren kennen. Want alleen zo kunnen wij je helpen het beste uit jezelf te halen. Grijp elke kans in een groeiende markt, zet de juiste stappen en groei uit tot de professional die jij wilt zijn.

Jij de controle, wij helpen je uitblinken 

Een carrière in IT is kiezen voor een loopbaan waarin jij je kunt blijven ontwikkelen. Of je nu ervaring hebt en je wilt blijven leren en groeien – of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in een nieuw vakgebied. Samen met Linden-IT ontdek je waar jouw passie écht ligt. Maak kennis met verschillende branches, ga aan de slag bij de leukste werkgevers en bepaal zelf hoe jouw carrière eruit ziet. Jij hebt de controle, wij helpen je uitblinken.

Jouw IT-droombaan hebben wij al gevonden! 

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Wil jij de leukste werkgevers helpen groeien – én jezelf ontwikkelen? Maak het verschil, vergroot jouw kennis en kom verder met Linden-IT!

Ontdek onze IT-vacatures

Zo word jij de perfecte professional 

Linden-IT staat middenin de markt. Wij kennen de behoeften van onze opdrachtgevers en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Zo weet je zeker dat je bij ons altijd verzekerd bent van de juiste begeleiding. En dat begint al in de schoolbanken. De Linden-IT Academy is de perfecte leerschool voor jong talent. Leren én werken – breng al jouw kennis direct in praktijk! Doe werkervaring op bij aansprekende opdrachtgevers en verdien een goed salaris. 

De opleiding Expert IT systems and devices is een maatwerk BBL-traject. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Op afstand word je ondersteund door een docent. Ook de consultants van Linden-IT staan voor je klaar. Want wij betalen de studie niet alleen voor je, ook zorgen we ervoor dat jij helemaal op je plek zit bij jouw opdrachtgever. Ontwikkel je richting mbo ICT-niveau 4, náást je dagelijkse werkzaamheden. Leren, werken en groeien in praktijk – voor je het weet ben jij een echte IT-expert!

De beste match voor jouw bedrijf, zó gemaakt 

De IT-professionals van Linden-IT zijn ambitieuze, flexibele specialisten, met een passie voor ICT. Vul vacatures snel in en houd jouw bedrijf in beweging. De perfecte match, zó gemaakt. Linden-IT, simply the best IT professionals.

Maak kennis met onze IT-specialisten

Opleiden, bijscholen en specialiseren

Wij geloven in een leven lang leren. Want zo behoud jij de controle over jouw carrière. Daarom kun je bij Linden-IT een langdurig traject aangaan, waarbij jouw ontwikkeling als professional centraal staat. Bouw en vertrouw op ons team en kies de carrière die bij je past. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen de IT-sector? Wij beschikken over een groot aanbod aan opleidingen, certificeringen en traineeships die je helpen bij het waarmaken van jouw ambities. Een leven lang ontwikkelen, dat is helemaal zo gek nog niet. Groei uit tot een echte specialist!

IT-droombaan: werken waar je wilt – nu én later 

Werken waar je wilt. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch ligt jouw IT-droombaan voor het oprapen. In geen enkele sector zijn er op dit moment – én in de toekomst – meer carrièrekansen. Want IT is hot, IT is overal en IT is altijd!

De voordelen van werken in IT 

√ Baangarantie

Werken in IT betekent een garantie op werk. De IT-wereld is continu in beweging – net als jouw carrière. Wil jij baanzekerheid én volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen? IT groeit met je mee!

√ IT is voor iedereen

Of je nu een IT-achtergrond hebt, toe bent aan carrièremove of twijfelt over jouw vervolgopleiding: IT is voor iedereen. Met de opleidingen van Linden-IT word jij een specialist in het vak dat bij je past!

√ Goed verdienen

Werken bij Linden-IT betekent een goed salaris, leaseauto, klinkende arbeidsvoorwaarden en volop kansen om door te groeien. Zowel qua kennis als inkomsten. In IT verdien je niet alleen meer, je krijgt het ook!

√ Altijd in beweging

Jouw baan wordt nooit saai. Want net als IT blijf je altijd in beweging. Elke dag opnieuw ontwikkel je je verder. En daarnaast zijn er heel veel opleidingen en cursussen die perfect aansluiten op jouw carrièreplanning.

Linden-IT: simply the best IT professionals 

Wil jij werk maken van jouw carrière in IT? Linden-IT denkt met je mee. We behoren tot de beste ICT-dienstverleners van Nederland. En daar zijn we trots op.

Word jij het nieuwste talent van Linden-IT? Goed idee. Dan ben je namelijk verzekerd van veel werkplezier, een goede werksfeer en gezellige – en onvergetelijke – uitjes met jouw ‘collega’s’. Werk bij de leukste opdrachtgevers, verdien een goed salaris en profiteer van uitstekende arbeidsvoorwaarden. Samen werken, samen groeien. Jouw carrière, onze missie.

Ben je op zoek naar IT-professionals of vind jij dat je betere carrièrekansen verdient? Maak kennis met Linden-IT. Simply the best IT professionals. Hoe kunnen wij jou helpen?

 

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!