Jeroen is een technisch systeem- applicatiespecialist met al ruim 16 jaar ervaring in het vak. De afgelopen 2,5 jaar heeft hij projectmatig gewerkt bij International Card Services als technisch applicatie specialist. Hier heeft hij zich onder andere bezig gehouden security van de omgeving, waaronder TLS, SFTP en Firewall. Ook heeft hij meerder server migraties en upgrades uitgevoerd. IT speelt een belangrijke rol in het leven van Jeroen. Hard werken en communiceren is voor Jeroen dan ook vanzelfsprekend en daarin legt hij de lat voor zichzelf hoog.  Jeroen is in zijn vrije tijd het liefst bezig met het maken van muziek, bespelen van muziekinstrumenten en voetbal.

Ben is een echte IT-professional in hart en nieren, techniek zit namelijk altijd al in zijn familie. Hij had vanaf zijn zesde levensjaar al een computer waar hij op kon oefenen en onderhoudt deze (inclusief de servers) ook zelfstandig. Deze medior systeembeheerder is klaar om volgende stappen te zetten in zijn carriere, waarbij het optimaal draaien van de servers voor hem van groot belang zijn. Ben is ook een echte familieman, waar hij elke dag geniet van al zijn neefjes en nichtjes die om hem heen zwermen. Naast zijn familie is Ben druk in de weer met zijn nieuwe 3D-printer, waar hij zelf ontwerpen maakt.

Automatiseren en Powershell, Edo wordt er heel vrolijk van. Hij heeft ervaring in veel verschillende omgevingen, waaronder grootschalige internationaal beheer en overheidsinstanties zoals ministerie. Edo weet hij zijn weg in verschillende omgevingen snel te vinden. Het inrichten van een Role Based Active Directory is voor hem ook niet vreemd. Door zijn jarenlange ervaring in Powershell weet hij vanaf scratch de nodige scripts te maken, van het automatisch uitlezen van de VMware omgeving tot het ophalen van informatie uit verschillende systemen, Edo vindt een oplossing. Daarnaast heeft hij ook de nodige Infrastructuur kennis en is hij constant bezig met het verbreden van zijn kennis.

Een erg sociale professional met een grote dosis humor die het leuk vindt om samen te werken, dat is Denzil. Hij heeft een gezonde dosis nieuwsgierigheid en vraagt hulp aan collega's als de situatie daarom vraagt. Daarnaast is Denzil bijzonder geduldig, sympathiek en hulpvaardig. Hij haalt zijn energie uit het ondersteunen van gebruikers en problemen zo goed mogelijk oplossen. Bij eerdere stages en opdrachten heeft Denzil al veel ervaring opgedaan met het werken met o.a. Active Directory, TOPdesk, Windows 10 en Microsoft 365 en weet hierin goed zijn weg te vinden. Hiernaast blijft hij zich verder ontwikkelen en wilt zo steeds een stapje verder komen. Buiten IT heeft Denzil een echte passie voor muziek, zo speelt hij gitaar en basgitaar.