Linden-IT blijft (be)hangen bij Regio College Zaandam

Geplaatst op 09-04-2019

Amsterdam, 09-04-2019

De gangen binnen het ICT-domein van het Regio College in Zaandam hebben een heuse metamorfose ondergaan en zijn beplakt met ruim 40 meter aan Zaandam fotobehang in een technisch jasje. De fotowand is gerealiseerd door Linden-IT in het kader van een prettige samenwerking tussen de IT-detacheerder en de onderwijsinstelling.

Behang

“De witte wanden zaten vol met voetafdrukken en waren sterk verouderd. ICT-detacheerder Linden-IT kwam met het lumineuze idee om de wanden te bekleden met fotobehang om de wandelgangen op te fleuren”, vertelt Jeroen Koomen, Teammanager ICT bij het Regio College. We zagen het idee zitten en enkele weken later zat het mooie behang erop”

Samenwerking

Linden-IT werkt al enige tijd samen met het Regio College in Zaamdam. Ieder jaar geven zij gastcolleges en trainingen om de student beter te laten voorbereiden op de beroepspraktijk. Gerbert Jan Valk, Algemeen Directeur bij Linden-IT zegt hierover: ”We vinden het belangrijk om het gat tussen het bedrijfsleven en het onderwijs te dichten. Door nauw samen te werken met het Regio College, houden we elkaar op de hoogte van de constant veranderende ICT-markt.

MBO’ers onmisbaar in de ICT

Linden-IT is al lang betrokken bij het onderwijs, voornamelijk op mbo-niveau. “We hebben verschillende samenwerkingen met ROC’s door het hele land heen”, aldus Valk. “Afgelopen jaar verscheen er een artikel waarin stond dat mbo ICT-onderwijs geen goede keuze was voor de toekomst, het tegendeel is echter waar”. Linden-IT reageerde toentertijd fel op het artikel in verschillende media. Op dit moment zoekt Linden-IT nog ruim 250 IT-professionals waar plek voor is om dit jaar in te stromen.

Toekomst

In de toekomst zal Linden-IT samenwerken met het Regio College in Zaandam. “We willen de goede samenwerking in de toekomst voorzetten door ons te blijven inzetten waar nodig is. Al gaat het om het geven van workshops, trainingen of het faciliteren van fysieke servers,” stelt Gerbert-Jan. “Een goed voorbereide en opgeleide student zal straks gemakkelijker starten met zijn of haar carrière.”

Over Linden-IT

Linden-IT is een detacheringsbedrijf voor support- en beheerprofessionals; een bedrijf waar digital natives zich thuisvoelen. Linden-IT is sinds 2016 actief op dit gebied en de directie heeft meer dan 30 jaar ervaring in de ICT-branche op dit gebied.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!