Linden-IT in 2021!

Geplaatst op 30-11-2021

Het is December en dat betekend dat de laatste maand van 2021 is aangebroken. In dit jaar is Linden-IT enorm gegroeid en hebben wij een aantal grote mijlpalen behaald. Tijd om terug te blikken!

2021: het jaar dat Linden-IT 5 jaar bestaat. 5 jaar geleden is Linden-IT gestart en zijn we uitgegroeid tot een volwaardig IT-bedrijf dat trots is op haar teamleden, IT-professionals en de mooie samenwerkingen met haar klanten. Ondanks de grote groei van ons, zijn we niet veranderd in onze missie en visie: de juiste match vinden voor onze klanten en IT-professionals en een ontzorgende, flexibele en betrouwbare ICT kennispartner voor haar klanten zijn. Graag delen wij enkele mooie hoogtepunten.

Bekijk snel ons filmpje met onze directeur Gerbert Jan, Business-Unit Director Sanne en Talent Associate Daphne waarin de werkwijze van Linden-IT uitgelegd word en wat wij allemaal voor jullie kunnen betekenen:

Hoogtepunten Linden-IT:

5-jarig bestaan

In de afgelopen 5 jaar zijn wij als bedrijf ontzettend gegroeid. Door middel van onze interne medewerkers, IT-professionals en klanten hebben wij grote stappen kunnen zetten en veel nieuwe mogelijkheden kunnen creëren als bedrijf. We hadden graag ons eerste lustrum met al onze medewerkers en klanten willen vieren, echter laat de huidige tijd dit nog niet toe. Als oplossing hebben wij enkele online events gehouden zoals een pub quiz en game event om toch nog een beetje te vieren. En het feestje houden wij nog tegoed!

Kantoor Lissabon

Linden-IT gaat een kantoor in een van de mooiste steden van Europa openen: Lissabon! In dit kantoor worden de activiteiten van Linden-IT in Nederland ondersteunt met name op het gebied van sales en recruitment support. Vanuit Nederland zullen wij de medewerkers in Lissabon trainen en begeleiden. Meer weten hierover? Ga naar onze site voor meer informatie: https://linden-it.com/werken-in-lissabon-voor-linden-it/

350+ IT professionals

Dit jaar eindigen wij met maar liefst 350+ IT-professionals! Door middel van trainingen, bootcamps, de Linden-IT Academy en traineeships zoals onze Cloud en BI/DATA traineeship zorgen wij ervoor dat onze IT-professionals altijd up-to-date blijven met de nieuwste technologieën en zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. Op naar de volgende 350!

Groei

Een grote focus van Linden-IT blijft het verbreden van haar dienstverlening. De ICT is een veranderende wereld waarbij de technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Als ICT kennispartner spelen wij hier op in door middel van nieuwe business units te creëren. Hieruit is Linden-IT Development en Linden-IT Consultancy ontstaan waar we verschillende functies hebben open staan binnen de Cloud, Software Development, Business Intelligence, DATA en Security. Naast detachering vinden wij het belangrijk om op andere gebieden onze partners te ontzorgen. Hierdoor bieden wij verschillende projecten en services.

Awards

Dat wij zo snel groeien blijft niet onopgemerkt! We hebben enkele nominaties in de wacht kunnen slepen over de afgelopen jaren. Een groot hoogtepunt voor ons was de FD Gazelle 2019 & 2020 awards voor snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2019 eindigden wij op de 11e plek en in 2020 op de 3e plaats zelf! Deze nominatie was voor ons een kroon op het harde werk van iedereen binnen Linden-IT en we hopen er komende jaren nog meer binnen te slepen en te winnen!

We zijn trots op de afgelopen vijf jaar en bedanken graag al onze inspirerende klanten, partners en collega’s die dit mogelijk hebben gemaakt!

We kijken met het hele team uit naar de komende jaren!

In de tussentijd wensen wij jullie alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig 2022!

Het team van Linden-IT

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!