Linden-IT lanceert gespecialiseerde CRM-tak

Geplaatst op 26-04-2023

Amsterdam, 26 april 2023 – Linden-IT lanceert per direct Linden-CRM. Hiermee breidt de IT-dienstverlener haar organisatie uit met een label dat zich specialiseert in Salesforce. Deze specialistische bedrijfstak richt zich zowel op de implementatie en development van Salesforce, als consultancy over de oplossing.

De IT-dienstverlener creëert een nieuwe tak waarbij het organisaties ondersteunt bij de selectie van CRM-oplossingen en het trainen van huidige Salesforce-gebruikers. Ook de detacheringstak springt bij: vanuit deze verticale leidt Linden-IT Salesforce-applicatiebeheerders en -systeemadministratoren op. “Met deze dienstuitbreiding kunnen we onze klanten nog breder ondersteunen rondom hun IT-omgeving”, zegt Gerbert-Jan Valk, oprichter en CEO van Linden-IT. “Salesforce is één van de meest gebruikte en vooraanstaande leveranciers van CRM SaaS-oplossing, waardoor veel van onze relaties hier gebruik van maken. Vanwege het grote marktaandeel in Nederland is deze uitbreiding direct een belangrijke dienstoptimalisatie richting onze huidige klanten.’’

Linden-CRM

Doordat Linden-CRM implementatie, development én consultancy bevat, is het een ‘one-stop-source’ voor organisaties die advies rondom Salesforce willen. Hieronder vallen onder andere het dagelijkse beheer, de configuratie, integraties, support en training. Tegelijkertijd is de dienstverlening flexibel. Zo kunnen klanten alles uitbesteden aan Linden-CRM, maar kunnen zij ook ervoor kiezen het dagelijkse beheer volledig zelf op te pakken of deels ondersteund met een door Linden-IT gedetacheerde Salesforce-expert. Dit team bestaat uit Salesforce-consultants met jarenlange ervaring op het gebied van development en consultancy. Hierdoor kunnen ze direct toegevoegde waarde leveren bij het implementeren van nieuwe omgevingen en het uitbreiden of verbeteren van huidige installaties.

Over Linden-IT

Het in 2016 opgerichte Linden-IT is gespecialiseerd in het vinden van de beste match tussen IT-professionals en haar opdrachtgevers en heeft inmiddels meer dan vijfhonderd IT-specialisten in dienst. Linden-IT gelooft dat succesvolle matches ontstaan wanneer organisaties verder kijken dan ‘de ideale kandidaat’ en dat loyaliteit gecreëerd wordt door professionals groeikansen en een duidelijk loopbaanperspectief te bieden. Linden-IT vindt passende matches door snel te schakelen met een persoonlijke benadering van zowel professionals als opdrachtgevers. Voor meer informatie zie https://linden-it.com/ of https://linden-crm.com/.

Over Salesforce

Salesforce is wereldwijd marktleider in customer relationship management (CRM)-software en cloud computing-oplossingen. De krachtige oplossingen helpen bedrijven van elke omvang en industrie om beter te verkopen, klanten te ondersteunen, marketingcampagnes te beheren en producten te innoveren. Met de cloudgebaseerde software-as-a-service (SaaS) -toepassingen en platform-as-a-service (PaaS) -oplossingen kunnen klanten snel en gemakkelijk nieuwe apps bouwen, implementeren en beheren zonder zich zorgen te maken over hardware- of software-infrastructuur. Voor meer informatie zie salesforce.com.

 

 

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!