Linden-IT Medewerkers van het kwartaal!

Geplaatst op 12-08-2021

Met trots presenteren wij wederom de medewerkers van het kwartaal. De IT-professionals die het verdienen om in de spotlight te worden gezet! Ieder kwartaal wordt er per regio een medewerker van het kwartaal gekozen. Iemand die uitblinkt in zijn of haar werkzaamheden, passie voor het vak heeft of grote inzet toont om verder te komen door het behalen van bijvoorbeeld certificeringen. Wij stellen je graag voor aan:

Robin (Regio West)

Zijn positieve instelling en behulpzaamheid zijn twee redenen waarom Robin gekozen werd tot medewerker van het kwartaal voor de regio West. Robin is een sociale jongen die hard werkt en graag zijn beste beentje voorzet, bij elke nieuwe opdracht. Voor Robin was de IT ook een logische keuze, van kleins af aan was hij altijd al met computers bezig, iets waar hij veel plezier in had. Naast onze nominatie, is Robin ook nog eens tot medewerker van de maand bij onze opdrachtgever benoemd! Dubbel en dwars verdiend deze nominaties vinden wij zo.

Kevin (Regio Cloud)

Maak kennis met Kevin! Sinds begin dit jaar werkt hij voor een van onze grotere klanten in het zuiden van Nederland als 3e lijn beheerder. Voor meerdere klanten voert hij daar zowel onderhoud op de servers uit, maar draait hij ook mee in uitdagende projecten waar nieuwe systemen of producten worden geïmplementeerd. Kevin is leergierig en continue bezig met zijn ontwikkeling. Hij werkt hard aan certificering, maar vraagt ook bij zijn klant naar mogelijkheden om met nieuwe technieken te werken. Hij is een gezellige collega die niet snel zal stilstaan! Uitstekende redenen voor ons om hem als medewerker van het kwartaal te benoemen!

Okan (Regio Noord)

Inmiddels al bijna 4 jaar bij ons in dienst: Okan. Hij verdient het om een keer in de spotlight gezet te worden, met een trackrecord van 4 hele tevreden opdrachtgevers. Okan kwam bij ons werken toen hij al wat werkervaring had opgedaan op de eerste lijn. Inmiddels is hij een ervaren IT professional met een aantal certificeringen. Okan, wij zijn erg blij met je en zetten je daarom graag in het zonnetje als medewerker van het kwartaal!

John (Regio Zuid)

John is een sociale IT-professional die altijd wel tijd heeft voor een grapje en het belangrijk vind het zijn collega’s altijd naar hun zin te maken. Door zijn regiomanager wordt hij omschreven als ‘een gemotiveerde medewerker die een stapje extra zet voor de klant’. Niet alleen zijn wij bij Linden-IT blij met John, maar ook zijn opdrachtgever. Hij word ook wel ‘de call king’ genoemd doordat hij de meeste tickets wegwerkt. Een welverdiende medewerker van het kwartaal dus! Go John!

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!