Ontdek de IT traineeships van Linden-IT

Geplaatst op 19-04-2023

Een IT traineeship volgen? Dit zijn de voordelen! 

Vers uit de schoolbanken, maar nog niet uitgeleerd? Een niet te stillen honger naar kennis en de drang om jezelf te blijven ontwikkelen als IT’er? Met een IT traineeship van Linden-IT geef je jouw carrière een vliegende start óf een knallende doorstart. Of je nu eerst (betaald) werkervaring op wilt doen of jezelf als IT-professional in sneltreinvaart wilt ontwikkelen: met een traineeship volgen maak jij werk van een geweldige IT-carrière! Ontdek de voordelen van de IT traineeships van Linden-IT.

Wat is een traineeship? 

Een traineeship is een volwaardige baan, waarbij je werken en leren combineert. Je krijgt direct betaald en tegelijkertijd investeer je in je eigen ontwikkeling. Zo doe je niet alleen ervaring op binnen jouw eigen vakgebied, maar ontwikkel je jezelf van talent tot IT-professional. Onze IT traineeships zijn de kortste weg naar een carrière als specialist. Linden-IT biedt een uitgebreid pakket aan studiemogelijkheden, de juiste begeleiding, gericht advies en een grote keuze uit opleidingen en traineeships waarmee jij het verschil maakt binnen en buiten jouw vakgebied.

ONTDEK ONZE TRAINEESHIPS

Voor wie zijn de IT traineeships bedoeld? 

De IT traineeships zijn bedoeld voor iedereen die carrière wil maken als IT-specialist. En het liefst zo snel en gericht mogelijk. Heb jij net je HBO-studie afgerond en ben je benieuwd hoe jij jouw talent het best kunt benutten? Of heb je al ervaring als ICT’er en wil jij je verder specialiseren binnen de IT-sector? Een IT traineeship is de slimste, snelste en beste investering in jouw carrière. Terwijl jij werkt aan de tofste projecten, stomen wij je met gerichte opleidingen en de juiste begeleiding klaar voor jouw volgende stap.

Wat houdt een traineeship in?

Tijdens het traineeship krijg je de kans om werkervaring op te doen én jouw talenten en ambities echt te leren kennen. Naast je betaalde baan, blijf je studeren. Zo behaal je diploma’s en certificeringen en werk je dagelijks aan het vergroten van jouw toegevoegde waarde. Blijf up-to-date van de laatste ontwikkelingen binnen de IT-sector, benut groeikansen en kies de carrière die bij jou past. Met de IT traineeships van Linden-IT blijf je jezelf ontwikkelen en blijf je groeien. Benieuwd hoe een traineeship in z’n werk gaat? We geven je graag een aantal voorbeelden van populaire IT traineeships!

Traineeship Applicatiebeheer: pak de controle 

Het Traineeship Applicatiebeheer bereidt je voor op de toekomst. Jouw toekomst. Met het traineeship doe je werkervaring op als applicatiebeheerder. Of je werkt op basis van jouw werkervaring aan het vergroten van jouw kennis van applicatiemanagement. Zo word jij nog interessanter voor opdrachtgevers en groei je door tot een echte specialist. Tijdens het traineeship word je intensief begeleid en ga je aan de slag met het behalen van certificeringen en volg je relevante workshops.

MAAK NU DE VOLGENDE STAP

Cloud Traineeship: ‘The sky’s the limit’

Tijdens het Cloud Traineeship breid je jouw huidige kennis verder uit. Het traineeship is afgestemd op jouw kennisniveau en werkervaring. Waar jij dus ook staat in jouw carrière, je bent altijd verzekerd van een groeiplan op maat. Maak binnen 1 tot 2 jaar de stap van junior systeembeheerder naar cloud specialist en wordt dé expert die organisaties helpt bij het inrichten van een complete Azure-infrastructuur. Doe kennis op door het behalen van certificeringen en breng jouw nieuw vergaarde wijsheid direct in praktijk tijdens uitdagende projecten.

GET READY FOR THE CLOUD

Wat zijn de vervolgstappen na een traineeship? 

Of je nu de stap van servicedesk naar systeembeheer wilt maken of je verder gaat specialiseren binnen de rol van functioneel applicatiebeheerder: met de IT traineeships van Linden-IT voeg je meer waarde toe binnen elke organisatie. Wij bieden een uitgebreid pakket aan studiemogelijkheden, die perfect aansluiten op jouw ambities. Alle traineeships zijn tot in detail afgestemd op wat de markt verwacht én de verwachtingen die jij waar wilt maken. Pak de controle over jouw loopbaan en presteer zo optimaal mogelijk. Zowel op zakelijk als op persoonlijk level.

ZET NU DE VOLGENDE STAP IN JE CARRIÈRE

De voordelen van IT traineeships van Linden-IT

De IT traineeships van Linden-IT brengen alle voordelen met zich mee die je kent van traineeships. Dat betekent dus dat je direct een arbeidsovereenkomst ontvangt, met een volledig salaris. Bij de start van een project staat er een leaseauto voor je klaar. Je krijgt toegang tot onze academy, waar je met de juiste begeleiding de mogelijkheid krijgt om traineeships, opleidingen en training te volgen. Behaal diploma’s en certificaten en groei uit tot onmisbare IT-professional. Plan jouw carrière tot in de puntjes. Altijd een nieuwe uitdaging. Altijd een nieuwe kans. Een leven lang ontwikkelen. Een leven lang Linden-IT.

HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!