Linden-IT’s medewerkers van Q2 2021!

Geplaatst op 12-04-2021

Met trots presenteren wij wederom de medewerkers van het kwartaal. De IT professionals die het verdienen om in de spotlight te worden gezet! Ieder kwartaal wordt er per regio een medewerker van het kwartaal gekozen. Iemand die uitblinkt in zijn of haar werkzaamheden, passie voor het vak heeft of grote inzet toont om verder te komen door het behalen van bijvoorbeeld certificeringen. Wij stellen je graag voor aan:

Corné
Regio Zuid

IT-Professional Corné houdt zich gedurende de werkweek vooral bezig met het oplossen van ICT problemen voor zowel intern personeel als klanten van de opdrachtgever. Deze functie past dan ook helemaal bij Corné. “Vroeger kreeg ik al vaker vragen van vrienden en familie of ik ze kon helpen wanneer ze problemen hadden met hun computer. Toen vond ik het al heel leuk om mensen te helpen!”

Hoe Corné bij Linden-IT terecht is gekomen? “Tijdens mijn ICT opleiding was er een seminar van Linden-IT waar toen een kaartje werd afgegeven. Het feit dat Linden-IT aan detachering doet, sprak mij heel erg aan. Door de persoonlijke benadering en het grote netwerk maak je toch wat makkelijker connecties bij bedrijven.”

“Waarom ze voor mij gekozen hebben? Misschien mijn behulpzaamheid?” Dat speelt zeker mee voor de nominatie, maar vooral de leercurve die Corné heeft laten zien naar een toegankelijke persoonlijkheid, die het grote plaatje snapt en andere collega’s hierin meeneemt. Dat vinden wij echt heel gaaf om te zien.

Jorian
Regio Noord

Door zijn productiviteit en de fijne communicatie is Jorian gekozen als medewerker van het kwartaal. Jorian is op dit moment bezig met zijn tweede opdracht vanuit Linden-IT. Zijn vorige project deed hij naar grote tevredenheid van de opdrachtgever. Maar dit project krijgt hij het zelfs zo goed dat de opdrachtgever Linden-IT meerdere kandidaten heeft gevraagd, gelijkwaardig aan Jorian. Ondanks deze goede inzet was de nominatie voor hem wel een verrassing: “Ik voel me een beetje overdonderd, maar het is heel leuk om te horen en geeft toch een stukje waardering voor wat je allemaal doet.”

Dat Jorian affiniteit heeft met IT blijkt als ik verder met hem in gesprek ga; “Mijn broer zit ook in de IT en ik ben zelf eigenlijk altijd al technisch bezig geweest. Van computers maken tot drivers uitspitten, ik kan hier uren mee bezig zijn!” Dat is dan ook maar goed, aangezien hij moeilijk stil kan zitten. “Ik wil graag blijven werken en zoveel mogelijk leren binnen de IT. De ICT-omgeving veranderd constant waardoor er steeds weer nieuwe kennis is, die je op kan doen.”

Jodraison
Regio West

Dat hij gekozen is tot medewerker van het kwartaal had Jodraison totaal niet zien aankomen toen zijn accountmanager hem belde. “Het kwam als een enorme verassing omdat ik voor de eerste keer bij een baan niet het gevoel had de allerbeste te zijn, maar juist veel ruimte ervaar om te leren en kennis op te steken. Ik werk hard en doe mijn best, maar het geeft zeker een goed gevoel.” Zijn sterke werkmentaliteit en enthousiasme zijn dan ook de redenen waarom wij erg blij zijn met Jodraison in ons team.

Passie en doorzettingsvermogen komen bij Jodraison niet uit het niets, hij heeft fanatiek gesport. “Sport is nog steeds een grote passie van mij. Helaas kreeg ik tijdens mijn opleiding te veel blessures, daardoor ben ik hiermee gestopt. Ik vond mijn vervolgstap in de ICT en ben nu via het BBL traject van Linden-IT bezig met het verder ontwikkelen als een IT-professional.” Sporten doet Jodraison nog steeds, maar nu voor ontspanning. Daarnaast gamet hij en gaat hij graag met vrienden op stap.

Marco
Cloud

Senior systeembeheerder Marco werkt nu een ruime tijd in de IT en werkt sinds een half jaar voor Linden-IT. “Ik haal de meeste energie uit ontwikkeling en verbetering. Wanneer er incidenten in een organisatie zijn, kan ik deze verhelpen met het doorvoeren van een optimalisatie van dat systeem. Dit geeft niet alleen verlichting op de organisatie, maar ook het team, waardoor iedereen blij is.”

Het leukste aan zijn functie en de IT is de veelzijdigheid, de uitdaging en het contact met het team. Vanwege Marco’s toewijding en veelzijdigheid is hij dan ook gekozen als medewerker van het kwartaal.

Als IT-specialist wilt hij zich meer gaan focussen op Cloud en networking en hoopt hij zich hierin verder te ontwikkelen. Een ideale dag voor Marco bestaat bijvoorbeeld uit een wandeling op het strand of een boek lezen, bij voorkeur in totale rust.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!