Linden-IT’s medewerkers van Q3 2020!

Geplaatst op 17-08-2020

Ieder kwartaal wordt er per regio een medewerker van het kwartaal gekozen. Iemand die uitblinkt in zijn of haar werkzaamheden, die passie heeft voor het vak of veel moeite doet om verder te komen door middel van opleidingen en certificeringen. Vandaag stellen wij de Medewerkers van het Kwartaal van de regio’s Noord/Oost en West voor.

Gideon (regio Noord/Oost)

IT Engineer Gideon werkt sinds september 2019 bij Linden-IT. Hij werkt sinds januari op een project waar het huidige wifi-netwerk vernieuwd moet worden en doet dat met veel plezier. Uiteindelijk wil hij veel facetten van de IT zien en uitproberen, zodat hij vindt waar echt zijn passie ligt en daar is detachering natuurlijk ideaal voor. Waarom hij voor Linden-IT gekozen heeft? “Ze willen je gewoon hebben als er een goede klik is, ook al hebben ze nog niet direct een project voor je. Ze hebben een hele persoonlijke benadering, daar hou ik wel van.”

In zijn vrije tijd sleutelt Gideon graag aan computers en houdt hij zich bezig met gamen, films en series kijken en sporten. Hij vindt het erg onverwacht om tot medewerker van het kwartaal gekozen te worden. “Waarom ze voor mij gekozen hebben? Uhm… wellicht vanwege de flexibiliteit? Ik ben altijd wel bereid om in te springen, om bijvoorbeeld een nachtdienst te draaien.” Dat en het feit dat zijn opdrachtgevers altijd erg blij met Gideon zijn heeft ervoor gezorgd dat hij tot medewerker van het kwartaal gekozen is in de regio Noord/Oost!

Robin (regio West)

Robin werkt momenteel als Onsite IT Analist bij een van onze klanten, waarbij hij eindgebruikers ondersteunt in het oplossen van incidenten op IT-gebied. Hij werkt al 2,5 jaar bij Linden-IT. “De afwisseling van projecten spreekt mij heel erg aan. Bij elke opdracht kom je weer in een andere IT-omgeving met een andere werksfeer. Dat maakt het interessant!”, aldus Robin. Hij dacht altijd dat hij in de richting van systeembeheer wilde, maar door het behalen van certificeringen ligt zijn interesse nu ook bij Office 365. Ambitie is er dus genoeg!

Voordat Robin in de IT terecht kwam werkte hij in de keuken van een restaurant. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met series kijken, gamen, BBQ’en en sporten. Dat hij tot medewerker van het kwartaal gekozen is vindt hij erg leuk natuurlijk. “Het is toch een blijk van waardering voor je werk. Ik denk dat ze voor mij gekozen hebben omdat ik altijd goede reviews heb bij klanten en omdat ik mijn best doe om certificeringen te halen.” En dat is inderdaad waar. Robin wist tijdens een studieweek twee certificering te behalen, terwijl het ruim 30 graden was. Een mooi resultaat en een week die goed besteed is!

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!