Linden-IT’s medewerkers van het kwartaal

Geplaatst op 05-12-2020

Ieder kwartaal wordt er per regio een medewerker van het kwartaal gekozen. Iemand die uitblinkt in zijn of haar werkzaamheden, passie voor het vak heeft of grote inzet toont om verder te komen door het behalen van bijvoorbeeld certificeringen. Hieronder stellen wij de medewerkers van het vierde kwartaal van 2020 voor de regio’s west en noord/oost aan jullie voor!

Bart
Regio West

Bart werkt sinds februari bij Linden-IT en dat bevalt hem en Linden-IT prima. Door zijn regiomanager wordt hij omschreven als ‘een enorm gemotiveerde medewerker die echt een stapje extra zet voor de klant en zich heel flexibel opstelt’. Voor Bart was werken in de IT dan ook een soort roeping: “Ik ben van jongs af aan al met computers bezig. Zelf servers in elkaar zetten enzo. Dus het was logisch dat ik daar iets mee ging doen. Ik heb eerst een MBO4 ICT-opleiding gedaan en ben nu terwijl ik werk bezig met een HBO-opleiding Business IT en Management. Dat is af en toe wel zwaar, maar ik weet waar ik het voor doe!”

Hij hoopt dat die motivatie en uren die hij in zijn studie stopt hem uiteindelijk in zijn carrière een CTO-functie op zullen leveren. “Ik wil wel altijd bezig blijven met techniek, maar dan op den duur met meer verantwoordelijkheid”, aldus Bart. Zijn studie en werk nemen nu veel tijd in beslag, maar toch is Bart regelmatig in het zwembad te vinden om aan waterpolo te doen en houdt hij ook wel van een terrasje pakken met vrienden.

Jari
Regio Noord/Oost

Al ruim 3 jaar werkt Jari bij Linden-IT en in die tijd heeft hij een enorme groei laten zien, zowel sociaal als in zijn carrière. Met zijn positieve instelling en goede communicatie is hij een graag geziene IT’er bij de klanten van Linden-IT. En toch was het toeval dat Jari bij de IT terecht kwam. Hij deed namelijk eerst een andere opleiding, maar hij kwam er al snel achter dat daar niet zijn passie en aandacht lag. Jari: “Ik heb toen zo’n traject van het ROC gedaan om te kijken wat bij je past en zo ben ik bij de IT terecht gekomen. En dat vond ik geweldig! Ik heb vervolgens ICT-beheerder niveau 3 en niveau 4 gedaan. Via Linden-IT heb ik nog ITIL, Azure en Microsoft 365 certificeringen gehaald. Ik heb mijn plek wel gevonden!”

De verkiezing tot medewerker van het kwartaal had Jari niet aan zien komen: “Ik vind het hartstikke leuk! Mijn accountmanager belde om het te vertellen, maar ik had het helemaal niet aan zien komen. Ik heb het goed naar mijn zin aan de servicekant en ik word er blij van als iemand tevreden is. Het praten met mensen en het oplossen van problemen maken mijn werk heel leuk en uitdagend.” Ook buiten zijn werk om weet Jari de juiste toon te raken, hij speelt namelijk al sinds zijn 7e jaar bij een muziekvereniging.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!