Linden-IT’s medewerkers van Q4 2020l!

Geplaatst op 15-12-2020

Ieder kwartaal wordt er per regio een medewerker van het kwartaal gekozen. Iemand die uitblinkt in zijn of haar werkzaamheden, passie voor het vak heeft of grote inzet toont om verder te komen door het behalen van bijvoorbeeld certificeringen. Hieronder stellen wij de medewerkers van het vierde kwartaal van 2020 voor de regio Zuid en Cloud aan jullie voor!

Ferdie
Regio Zuid

Zijn positieve instelling en doorzettingsvermogen zijn twee redenen waarom Ferdie gekozen werd tot medewerker van het kwartaal voor de regio Zuid. Zelfs toen hij een heftige blessure kreeg bleef hij positief: “Ik liep een trap op en maakte een misstap. Daardoor is er vocht in mijn knie gekomen en is de knie overbelast geraakt. Gelukkig gaat het nu een stuk beter hoor! Ik heb er af en toe nog wat last van, maar het is minimaal.”

Ook voor Ferdie was de IT een logische keuze na de middelbare school. Van kleins af aan was hij altijd al met computers bezig, iets waar hij veel plezier in had. Het was dus ook voor de hand liggend dat hij een opleiding in de IT zou gaan doen: “Ik heb eerst MBO-2 ICT gedaan en daarna niveau 3. Tijdens mijn studie ben ik al op een tweedelijns helpdesk gaan werken. Uiteindelijk ben ik 1,5 jaar geleden bij Linden-IT terecht gekomen. Iedere dag is anders, het is heel afwisselend en je komt telkens nieuwe uitdagingen tegen. Wat ik ook leuk vind is dat ik iedere dag nieuwe mensen leer kennen.”

Geoffrey
Cloud

Voor Geoffrey is zijn verkiezing tot medewerker van het kwartaal vooral een stukje erkenning en een bevestiging dat hij op een goede en professionele manier bezig is. Hij heeft zijn verkiezing te danken aan zijn betrokkenheid en ambitie en aan het feit dat hij de Azure Administrator opleiding afgerond heeft. Hij heeft het prima naar zijn zin bij Linden-IT: “Mijn voortgang bij de klant en mijn persoonlijke ontwikkeling worden regelmatig gemonitord. Je krijgt veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, niet alleen door het behalen van IT-certificeringen, maar ook in communicatie, leadership, hoe ga je met je collega’s om… Dat is zeker ook wel een van de dingen die ik aantrekkelijk vind aan detachering.”

Geoffrey werkt intussen al heel wat jaren in de IT: “Ik ben nu 37 en ik werk sinds ik begin 20 was in de IT. Vroeger hadden een aantal familieleden thuis een computer staan en dat vond ik ongelooflijk interessant. Daar is de keuze voor de IT vandaan gekomen. Het ligt me goed, ik ben een dienstverlenend persoon met veel empathie voor anderen.” In zijn vrije tijd spreekt Geoffrey vooral zijn creativiteit aan: zijn hobby’s zijn onder meer fotografie en videografie. Enthousiast vertelt hij: “Ik maak vooral opnames van dingen die mij interesseren. Ik hoef niet zozeer zelf op de voorgrond, ik ben meer een facilitator. Het gaat mij vooral om het creatieve, dat ik mijn stijl en perspectief erin kan verwerken.”

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!