Linden365: een interview met Gerbert-Jan Valk

Geplaatst op 11-09-2020

Linden-IT detacheert nu al ruim 4 jaar IT-professionals bij uiteenlopende bedrijven om daar ondersteuning te bieden met diverse IT-vraagstukken binnen support, beheer en cloud. Echter, vanuit de klanten kwam steeds vaker de vraag of ze de hele servicedesk uit konden besteden. En dus werd Linden365 in het leven geroepen, om klanten volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Directeur Gerbert Jan Valk, aan het roer bij zowel Linden-IT als Linden365, vertelt meer over de nieuwe dochteronderneming.

“Het idee om een bedrijf in de ICT-dienstverlening te beginnen is al vaker besproken, maar het komt eigenlijk nu door de vraag van klanten dat we er ook daadwerkelijk mee begonnen zijn. Sommige klanten hadden geen behoefte aan een fulltime IT’er op de servicedesk en wilden de werkzaamheden liever uitbesteden. Dus toen zijn we de remote servicedesk gestart. Dat is door de coronacrisis eigenlijk in een stroomversnelling geraakt. Bedrijven kwamen erachter dat een servicedesk niet gebonden is aan een locatie. Toen we eenmaal daarmee begonnen waren kwamen vragen als ‘kunnen jullie ook systeembeheer uit handen nemen’ enzovoorts. En dus gaan we nu een compleet pakket aan ICT-diensten aanbieden”, aldus Gerbert Jan.

Volledige ontzorging

Het doel van Linden365 is volledige ontzorging van klanten op het gebied van ICT. Het ondersteunen, monitoren en beheren van alle devices en software en waar nodig het schakelen met een tweede lijn of een derde partij om tot een oplossing te komen. Voor Gerbert Jan is het een logische stap, waarin alle ervaringen die hij door de jaren heen heeft opgedaan bij elkaar komen: “Ik ben zelf 20 jaar geleden gestart in een callcenter voor IT-support. Ik heb dus ook hands on ervaring met servicedesks. Daarna heb ik bij CMM (College of MultiMedia) gewerkt, waar opleidingen gegeven worden. Het goed opleiden van mensen is cruciaal in de IT, dus die ervaring komt ook goed van pas. Met de bedrijven Linden-IT, Linden Academy en Linden365 kunnen we een totaaloplossing bieden voor klanten. Dat is waar ik uiteindelijk naartoe wil.”

Combinatie van diensten

Waar volgens Gerbert Jan de kracht ligt van Linden365 is juist de combinatie met de IT-detachering binnen Linden-IT en de opleidingen van Linden Academy. Samen vormen ze één bedrijf dat alles binnen de IT op kan pakken voor een klant. Gerbert Jan: “Hierin onderscheiden we ons sterk binnen deze markt. Onze kracht ligt in de combinatie van diensten die wij aanbieden. Detachering, outsourcing en opleidingen. Daarbij komt ook nog eens een scherpe prijs-kwaliteit verhouding, het meedenken met de klant en de persoonlijke benadering, waardoor wij een aparte positie innemen binnen de markt.”

Binnenkort kun je alles over Linden365 lezen op de nieuwe site!

Ook behoefte om uw IT-werkzaamheden te outsourcen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!