Microsoft E-Book: Introducing Windows Server 2016

Geplaatst op 05-09-2018

De auteur van dit E-book, John McCabe, werkt bij Microsoft als een Senior Premier Field Engineer. Hij schreef dit E-book ter introductie van Windows Server 2016. Windows Server wordt al jarenlang gebruikt door kleine en grote organisaties. Iedereen heeft er weleens mee te maken gehad zonder dat hij of zij het in de gaten had. Elk hoofdstuk in dit E-book is geschreven door experts of leden van de productgroep die je de nieuwste informatie verschaffen over elke verbetering of nieuwe functie die is opgenomen in deze versie van Windows Server. Ongeacht je expertise zal dit boek je kennis laten maken met de nieuwste ontwikkelingen in Windows Server 2016.

Dit E-book is geschreven op het moment dat Windows Server 2016 nog in ontwikkeling is. Er kunnen nog onderwerpen en inhoudelijk onderwerpen veranderd worden. Het is daarom raadzaam om onderdelen niet zomaar te testen in een productieomgeving.

In dit E-book wordt ervan uitgegaan dat je bekend bent met de belangrijkste concepten rond Windows Server (zoals Microsoft Hyper-V, Networking en Storage) en met Cloud technologieën zoals Microsoft Azure. Door de goede uitleg met handige instructies, kan er in een testomgeving geoefend worden met vele verschillende roles en features.  Verder staan in dit E-book handige Powershellcodes om Virtuele machines te creëren, onderhouden en configureren.

Onderwerpen in Windows Server 2016

Hyper-V: Hyper-V rol in Windows Server 2016, Client Hyper-V op Windows 10 en Microsoft Hyper-V Server 2016

Nano Server: Updates en verbeteringen

Shielded Virtual Machines: Nieuwe features voor beveiliging

Active Directory: AD Certificate Services, AD Domain Services, AD Federation Services

En natuurlijk veel meer.

 

 

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!