Waarom kiest NEH voor Linden-IT bij de inhuur van ICT-personeel?

Geplaatst op 06-09-2017

In ons vorige blog stonden onze oud professional Richard en huidige ICT-medewerker Stephan in het zonnetje. Maar wij willen natuurlijk ook graag het verhaal van de opdrachtgever horen. Waarom kiezen opdrachtgevers voor Linden-IT? Sanne, servicedesk coördinator bij NEH, stond ons graag te woord.

Een vrouw in de IT

Sanne, een vrouw in de IT dat zie je niet zo vaak. In ons 1 op 1 gesprek heb ik hier wat meer over doorgevraagd. ”Hoe komt het eigenlijk dat er zo weinig vrouwen in de IT werken?” Volgens Sanne komt dit omdat mannen vaak nog steeds meer verdienen voor dezelfde functie als vrouwen. Toch apart dat dit in de IT-markt nog steeds zo is, maar Sanne is er van overtuigd dat hier zeker verandering in gaat komen. Er starten steeds meer vrouwen met een ICT-carrière! ‘’Hoe ben jij zelf bij NEH terecht gekomen? ‘’Ik heb zelf een opleiding in de IT gevolgd en heb daarna eigenlijk altijd in de IT gewerkt. Ik ben hierbinnen gerold op de servicedesk en doorgegroeid naar mijn huidige functie.’’

Waarom ICT-personeel via Linden-IT?

NEH biedt ICT-oplossingen voor woningcorporaties en de zorg. De Servicedesk bestaat momenteel uit 17 man, onder leiding van Sanne. NEH maakt een enorme groei mee, en dat betekent snel schakelen om de juiste man of vrouw op de juiste plek te krijgen. Volgens Sanne is Linden-IT hier de perfecte partner voor! ‘’Door de persoonlijke band en korte schakels die je hebt met de accountmanagers van Linden-IT kan er snel actie ondernomen worden.’’ Dat is voor Sanne een belangrijke reden waarom NEH met Linden-IT in zee is gegaan. Daarnaast is het in een groeiende organisatie lastig om veel en goed personeel te werven in korte periode. ”Hier ontzorgt Linden-IT ons in. Zij hebben zowel startende als ervaren ICT’ers in dienst. Voor ieder wat wils! Ook de normen en waarden van NEH en Linden-IT sloten perfect op elkaar aan.”

Wil jij ook het beste ICT-personeel?

Ben jij op zoek naar goed ICT-personeel? En wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of doe hieronder direct jouw vacature aanvraag!

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!