Remote IT-diensten

Geplaatst op 14-04-2020

Stel dat je organisatie door het thuiswerken extra ICT’ers nodig heeft op de helpdesk of dat er niet genoeg technische kennis is bij het faciliteren van het thuiswerken. In dit soort situaties is het handig om experts van buitenaf in te schakelen. Linden-IT is de ICT-partner die je ondersteuning biedt door deskundige IT-professionals op afstand in te zetten. Echter, niet alleen in tijden van thuiswerken is Linden-IT er om organisaties te ondersteunen met servicedeskmedewerkers of een remote servicedesk.

Verschillende diensten

Linden-IT heeft jarenlange ervaring op het gebied van remote support- en beheertaken. Een veilige en goedwerkende IT-omgeving draagt bij aan de productiviteit van je organisatie. Extra versterking door detachering of via de remote servicedesk biedt de uitkomst. Lees hieronder welke remote IT-diensten Linden-IT te bieden heeft.

Detachering

Detachering is het inzetten van ICT’ers bij de opdrachtgever op projectbasis of een Detavast-constructie. Dit kan uiteraard ook online en via bijvoorbeeld video gesprekken geregeld worden, waardoor een snelle inzet gegarandeerd is. Ondanks dat een persoonlijke kennismaking er vaak nog wel aan gekoppeld is, is Linden-IT hier volledig op ingericht. Zo kunnen alle gesprekken op afstand gevoerd worden. Van het eerste gesprek met één van onze sales consultants, tot het intakegesprek met onze ICT-professionals. Linden-IT ondersteunt zelfs het inwerken op afstand van de ICT-professional.

Remote Servicedesk

Met de Linden-IT Remote Servicedesk nemen we de zorg uit handen door de eerstelijns servicedesk gedeeltelijk of geheel over te nemen (eventueel in combinatie met parttime on-site support). We zijn verantwoordelijk voor de planningen, opvangen van ziekte en om tegelijkertijd de ultieme klantbeleving te behalen. De door ons getrainde ICT-professionals bieden op afstand alle nodige ondersteuning. Via verschillende tools kunnen zij met de gebruiker meekijken en de ICT-apparatuur bedienen. Door ons grote netwerk ben je altijd verzekerd van een bezettingsgraad van 100%.

Werkwijze

Iedere ICT-opdracht verdient een andere aanpak. Na een analyse van de huidige situatie middels een gesprek op afstand, kunnen we een passende oplossing bieden. Hierin worden de wensen van de opdrachtgevers goed in kaart gebracht en kijken wij wat er nodig is om de opdracht zo optimaal mogelijk te vervullen.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!