Over Remote Service Desk

Geplaatst op 04-05-2020

Wil je altijd toegang hebben tot de expertise van ervaren IT-professionals en je volledig kunnen focussen op je corebusiness? De remote servicedesk is een oplossing die Linden-IT biedt voor klanten die graag hun servicedesk volledig of gedeeltelijk willen uitbesteden.

De servicedesk van Linden-IT ondersteunt de medewerkers of klanten van je organisatie vanuit ons kantoor in Amsterdam. Onze ervaren supportmedewerkers vormen je eigen servicedesk, maar dan op afstand. We zijn verantwoordelijk voor de planningen, opvangen van ziekte en om tegelijkertijd de ultieme klantbeleving te behalen. De door ons getrainde ICT-professionals bieden op afstand alle nodige ondersteuning. Via verschillende tools kunnen zij met de gebruiker meekijken en de ICT-apparatuur bedienen. Door ons grote netwerk ben je altijd verzekerd van een bezettingsgraad van 100%.

De Remote Servicedesk is volgens het ITIL framework ingericht. Zo neemt de servicedesk incidenten aan en draagt zorg voor de juiste afhandeling. De aanname, registratie, oplossen, doorsturen, bewaken, terugkoppelen en afsluiten van incidenten en changes vallen hieronder.  Het gehele proces wordt ondersteund door de laatste technologieën waarmee wij via telefoon, mobiel, chat, e-mail en een portal beschikbaar zijn voor je gebruikers en klanten.

Flexibiliteit ook buiten kantoortijden

Problemen treden niet alleen op tussen 9 en 17 uur. Je hebt bijvoorbeeld medewerkers die vanuit huis werken, in de avond of in het weekeinde. Daarom ondersteunen wij je ook buiten kantooruren.

On-site support

Soms is het nodig om toch fysiek aanwezig te zijn om een probleem op te lossen of standaard on-site taken uit te voeren. De combinatie tussen de remote servicedesk met flex-it-support zorgt ervoor dat wij ook op jouw locatie aanwezig kunnen zijn. Dit kan voor een vast aantal uren per week, echter ook op afroep wanneer nodig.

Veel meer voordelen

De Remote Servicedesk heeft meer voordelen dan je wellicht zou denken. Het kan zelf leiden tot kostenbesparing doordat de kosten voor personeel, huisvesting, verzuim, verzekeringen, opleidingen en technische inrichting wegvallen. De productiviteit neemt toe doordat je collega’s minder IT-problemen ervaren en minder snel afgeleid worden. Je hebt toegang tot nieuwe technologieën en de proactieve benadering zorgt ervoor dat IT-problemen sneller geïdentificeerd en opgelost worden voordat het een negatief effect heeft op de gang van zaken binnen het bedrijf.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!