Salarisverhoging niet vanzelfsprekend bij behalen IT-certificaat

Geplaatst op 06-05-2019

Meer dan de helft van de IT’ers die een certificering behaalt, krijgt geen salarisverhoging. Dat blijkt uit onderzoek van AG Connect in samenwerking met detacheerder Linden-IT. Aanleiding voor het onderzoek is de aanpassing van het certificeringsprogramma van Microsoft.

Van de respondenten krijgt 45 procent een salarisverhoging na het behalen van een nieuwe certificering. Gerbert Jan Valk, CEO van Linden-IT is niet verbaasd  dat het merendeel van de IT’ers geen loonsverhoging krijgt. “Het is een mooi papiertje, maar aan de inhoud van de functie verandert niet veel. Salarisverhoging komt vaak door een samenloop van ervaring en certificaten. Die heb je nodig om naar het volgende level te gaan. Aan nieuwe medewerkers leg ik het vaak uit aan de hand van de metafoor van Mario Bros. Je kunt muntjes halen en succesvol een level doorlopen. Beiden heb je nodig om naar het volgende level te gaan.”

Lees het artikel verder op: https://www.agconnect.nl/artikel/salarisverhoging-niet-vanzelfsprekend-bij-behalen-it-certificaat

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!