Samen, werken wij naar een perfect functionerende Helpdesk afdeling

Geplaatst op 19-07-2017

Heb jij of manage jij een eigen helpdesk afdeling? Het lijkt zo makkelijk geregeld allemaal, maar er komt best nog wel wat bij kijken. Wat dacht je van:

  • Ziekte- en vakantievervanging?
  • Tijdelijke krachten die de juiste trainingen gevolgd moeten hebben?
  • De daarbij horende planningen die gemaakt moeten worden om toch voldoende bezetting te hebben?

Veel werkuren waar je eigenlijk niet mee bezig wil zijn. Om deze reden hebben wij ook bij Linden-IT co-sourcing in het leven geroepen. In dit blog besteden wij meer aandacht aan dit onderwerp.

Co-sourcing voor jouw helpdesk afdeling, wat is dat nou precies?

Bij co-sourcing gaan wij een nauwe samenwerking aan met jou. Nu hoor ik je denken: ‘Wat bedoel je hier precies mee?’ Heel simpel, wij verzorgen eigenlijk jullie gehele helpdesk bezetting. Alle trainingen, planningen, invallers bij ziekte en vakantie worden door ons geregeld. Je hebt dus helemaal geen omkijken meer naar jouw helpdesk. Wij zorgen ervoor dat er altijd voldoende personeel is. In drukkere periodes zullen wij de bezetting omhoog schalen en in rustigere periodes weer naar beneden. Ziekte en vakantie wordt direct opgevangen en dat allemaal door personeel dat al geheel ingewerkt volgens de werkwijze van jouw organisatie. En weet je wat nog mooier is? Je betaalt alleen voor het personeel dat daadwerkelijk aan het werk is. Voor de back-up, die altijd elk moment van de dag voor jou klaar staat, hoef je niet te betalen. Dat klinkt best goed toch?

Welke partij moet je nu kiezen voor co-sourcing?

Ja, dat is altijd de grote vraag natuurlijk. Er zijn verschillende concullega’s die ook co-sourcing aanbieden. En iedere partij heeft natuurlijk zijn eigen specialiteiten. Nu zijn wij er natuurlijk van overtuigd dat wij van LindenIT een ontzettende leuke partner zijn om mee samen te werken. Niet alleen omdat wij ‘’Simply the best’’ zijn, maar ook omdat persoonlijk- en betrokkenheid zowel bij onze klanten als professionals van belang zijn. Dit zorgt er direct voor dat onze professionals zich betrokken voelen bij onze klanten en dat zien wij ook direct terug in de tevredenheid van onze klanten. Maar genoeg over ons. Wij leren graag jou en jouw helpdesk kennen! Zo kijken wij samen naar een passende oplossing:) Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!