Solliciteren bij Linden-IT

Geplaatst op 01-08-2018

Geef je carrière een boost en kom werken bij Linden-IT. Met de werkervaring die je hebt, verder opdoet en het behalen van certificaten, helpen wij je verder te ontwikkelen. Bij Linden-IT vinden we persoonlijke groei belangrijk en besteden we hier veel tijd aan. Met een opleidingsplan en een bijpassend project kan je je kennis in praktijk brengen als ICT-professional. Klinkt goed allemaal, maar waar begin je?

Op sollicitatiegesprek

Solliciteren kan zowel via een vacature als een open sollicitatie. Nadat Linden-IT jouw contactgegevens, CV en motivatiebrief heeft ontvangen, gaat een van onze recruiters aan de slag. In een telefonisch kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en behoeften. Als er een klik is, word je uitgenodigd op kantoor om jouw motivatie verder toe te lichten.

Welkom bij Linden-IT!

Gefeliciteerd! Wij zijn enthousiast geworden en komen met een mooi aanbod. Teken je het contract, dan kan je meteen bij ons aan de slag en ontmoet je je nieuwe collega’s! In de video hieronder wordt het sollicitatieproces verder toegelicht.

“In de ICT blijf je leren tot aan je pensioen”

Ook jouw nieuwe ICT-collega’s hebben ooit gesolliciteerd bij Linden-IT. In de reviews hieronder vertellen zij over hun ervaring met Linden-IT.

Review over Linden-IT door Jelle

“Toen ik net mijn diploma had gehaald, had ik weinig verwachtingen met betrekking tot de arbeidsmarkt. Ik heb hierdoor gekozen voor een detachering waarbij je veel verschillende branches ziet en aan diverse projecten mee kan werken.  Soms is dat een beetje onwennig als je net binnen komt, maar je leert gemakkelijk situaties herkennen en settelen in verschillende omgevingen.”

Tip van Jelle: In de ICT moet je blijven leren tot je met pensioen kan, ga dus actief achter je certificaten aan en ontwikkel je in je vak.

Review over Linden-IT door Khuram

“Linden-IT biedt een goede start voor een mooie carrière. Je krijgt de kans om aan de slag te gaan bij de meest toonaangevende bedrijven in Nederland. Een sfeer waar hard gewerkt wordt, maar ook zeker altijd tijd is voor een geintje. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Door voldoende coaching en opleidingsmogelijkheden, slaag je erin om je ambities waar te maken. Een bedrijf waar je als professional een mooie ervaring kunt verwachten en waar jouw kwaliteiten zeer gewaardeerd worden.”

Review over Linden-IT door Ricardo

“Wat mij meteen opviel toen ik bij Linden-IT solliciteerde is de snelle reactie die ik kreeg. Een sollicitatiegesprek kon snel ingepland worden. Vervolgens werd er speciaal voor mij heel gericht gekeken naar wat goed bij mij past. De interne werksfeer is bij Linden-IT goed. Iedereen is hier erg open en sociaal, ik voelde mij meteen op mijn gemak.”

Tip van Ricardo: Persoonlijkheid en betrokkenheid is erg belangrijk. Daarom vind ik Linden-IT een goede keuze voor iedereen!

Review over Linden-IT door Bastiaan

“Bij Linden-IT staat je kennis vooraan, hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen niveaus. Je krijgt toegang tot een online leermethodiek om je ITIL en MCSA Windows 10 te behalen. Hierbij is ook de ondersteuning vanuit Linden-IT goed geregeld. Ook is er ruimte om met mede collega’s kennis te delen.”

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!