Stappen in jouw ICT-carrière zet je bij Linden-IT!

Geplaatst op 02-08-2017

Of je nou net aan het begin van jouw ICT-carrière staat of al jaren ervaring hebt, eigenlijk ben je nooit uitgeleerd. En om die behoefte te kunnen vervullen is LindenIT gestart met Career Accelerator. Een leer- en werk programma voor zowel juniors als seniors die de volgende stap in hun carrière willen gaan zetten. Nu resten alleen nog de volgende vragen:

  • Wat zijn jouw doorgroei mogelijkheden?
  • Hoe kom jij in aanmerking voor de Career Accelerator?

In dit blog gaan wij dieper in op die vragen. Mocht je na het lezen van dit blog nog steeds met vraagtekens zitten, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Welke doorgroeimogelijkheden bieden we voor jouw ICT-carrière?

Eigenlijk bieden wij trajecten voor elke stap in jouw carrière. Zo kan je bij ons als net afgestudeerde MBO-niveau 4 ICT’er starten met een Traineeship Servicedesk medewerker. Tijdens dit Traineeship behaal jij jouw ITIL en wordt je in twee weken klaar gestoomd voor het volgend Traineeship Servicedesk Engineer. Heb jij jouw ITIL al behaald? Dan kan jij natuurlijk direct starten met het Traineeship Servicedesk Engineer. Nadat jij de benodigde certificaten hebt behaald en werkervaring hebt opgedaan, kan je met de Accelerator doorgroeien naar Servicedesk Senior. Tijdens het Traineeship Servicedesk Engineer en de Senior Servicedesk Accelerator, maak je ook nog is kans op een leaseauto. Klinkt niet verkeerd toch?

Nog niet uitgeleerd?

Nee natuurlijk ben je nog niet uitgeleerd. Want na jouw Servicedesk ervaring wil jij niets liever dan Systeembeheerder worden. Je start eerst met de Accelerator Systeembeheer. Heb je deze voldaan en de juiste werkervaring op zak, dan kan je starten met het traject Senior Systeembeheer. Naast een leaseauto, maak je bij dit traject ook jaarlijks kans op een Tech event in het buitenland.

Door onze trainingen, goede begeleiding en studiemogelijkheden, kan je bij LindenIT als net afgestudeerde MBO’er starten met een Traineeship en doorgroeien naar Senior Systeembeheerder. Er gaan enkele jaren overheen, maar dan heb je wel wat;)

Maar we hebben nog meer…

Ja, het houdt maar niet op! Voor de Datacenter liefhebbers bieden wij ook een Accelerator programma. Als net afgestudeerde MBO’er kan je bijvoorbeeld een Traineeship Datacenter Technician starten. De Datacenter Technician richt zich op het ontkoppelen, aansluiten en vervoeren van verschillende bekabeling. Mocht je na een aantal jaar wat meer uitdaging willen en bijvoorbeeld dit soort projecten willen begeleiden. Dan bieden wij de Accelerator Datacenter Engineer.

Benieuwd geworden naar onze opleidingsmogelijkheden? Lees hier meer over ICT-carrière stappen.

Wanneer kom je in aanmerking voor de ICT Career Accelerator?

Wij vragen voor elk traject minimaal een MBO niveau 4 opleiding. Bij het Traineeship Servicedesk medewerker is deze opleiding voldoende om te starten. Bij de daaropvolgende opleidingstrajecten heb je bepaalde certificaten en/of werk ervaring nodig om in te kunnen stromen.

Voor het Traineeship Datacenter Technician heb je voldoende aan een afgeronde MBO ICT netwerkbeheer of elektrotechniek opleiding. Wil je door naar de volgende stap dan heb je de nodige ervaring en/of certificaten nodig. In het schema hieronder leggen we per stap uit wat je nodig hebt om aan een traject deel te nemen.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!