Surfly is de oplossing voor het eenvoudig delen van webpagina’s

Geplaatst op 27-05-2016

Bij Linden-IT maken we sinds enige tijd gebruik van Surfly, een tool om op een eenvoudige manier webpagina’s te delen zonder dat hiervoor software geïnstalleerd hoeft te worden. We passen het bijvoorbeeld toe bij de eerste gesprekken die we met sollicitanten voeren. Met Surfly kunnen we een video gesprek hebben met een sollicitant en samen door het CV van de kandidaat heen lopen. Voor ons en voor de sollicitant is dit een snelle en efficiënte manier om kennis te maken. Geen reistijd en daarom geen noodzaak om een eerste afspraak pas over een week (of later) in te plannen.

Deze mogelijkheid bieden we nu ook aan onze klanten, waarbij ze op korte termijn een eerste online kennismaking via Surfly kunnen voeren. Door gebruik te maken van onze professional agenda, is het mogelijk om direct een afspraak in te plannen met de gewenste IT of digital marketing professional.

Er zijn andere tools die vergelijkbare functionaliteit bieden, maar het bijzondere van Surfly is het feit dat geen van de deelnemers software hoeft te installeren. Alleen een webbrowser is voldoende. Dat maakt Surfly een ideale oplossing voor situaties waarbij je voor het eerst contact iemand hebt. Geen noodzaak om vooraf software te installeren, zoals wel nodig is bij tools als Webex, Gotomeeting of Teamviewer. En geen noodzaak om vooraf userid’s uit te wisselen zoals bij Skype of andere videochat oplossingen.

Surfly is een Nederlands product, gemaakt door een team enthousiaste software developers in Amsterdam. Opgericht door Nicholas Piël en met financiële ondersteuning van Linden Mobile Ventures wordt de cobrowsing technologie van Surlfy door klanten wereldwijd gebruikt. Met een uitgebreide API is Surfly ook volledig te integreren in bestaande websites en webapplicaties.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!