Linden-IT bestaat 7 jaar!

Geplaatst op 17-02-2023

Dit jaar bestaat Linden-IT 7 jaar. Vanaf 2016 tot nu is er veel gebeurd en zijn wij enorm gegroeid. We hebben lessen geleerd en mijlpalen gevierd. Hoog tijd om eens terug te kijken naar de afgelopen jaren en stil te staan bij alles wat er langs kwam!

 

2016

Met ruim 40 jaar ervaring in de ICT, detachering, opleidingen, ICT services en ondernemen op zak starten Cok, Guido en Gerbert Jan in 2016 aan en nieuw avontuur. De start van Linden-IT. Dit begon allemaal in januari 2016 in B1 op de Johan Huizingalaan 763a. Net buiten Amsterdam, in de Riekerpolder. Tussen een andere, inspirerende bedrijven in een groot kantoorpand. Vol energie gingen zij aan de slag om Linden-IT te laten groeien tot waar we nu zijn.

Alle energie betaalde zich al snel terug, zo goed zelfs dat het gauw tijd was voor een nieuw kantoor. Daarom werd de verhuizing ingezet naar de overkant. Linden-IT vestigde zich in het kleinere maar net zo gezellige B2. Hier streek Linden-IT neer in een eigen ruimte.

2017

Het 1e jaar succesvol doorstaan en met frisse moed starten aan jaar 2. Dit jaar begon met het eerste Linden-IT event in februari. Voor alle aanwezigen en voor ons zeer leuk en leerzaam!

Orange is the new Linden-IT! Het nieuwe logo wat we inmiddels allemaal kennen is geboren in april 2017. In knallend oranje kan niemand meer om Linden-IT heen.

Spot jij ons tussen alle andere bedrijven in het B2 gebouw? Inmiddels hebben we een groter bordje bemachtigt.

Bij Linden-IT is het altijd tijd voor feest. Maar deze mijlpaal kon zeker goed gevierd worden: het contract met de Belastingdienst was binnen!

Linden-IT is the king of the road met deze bestickerde bus die in de zomer van 2017 door Nederland scheurde.

Linden-IT is vaste prik op de carrièrebeurs waar we alles vertellen over de mogelijkheden van detachering voor IT-professionals. Zo ook in 2017.

2017 werd afgesloten met een groot hoogtepunt, namelijk, de 100 werknemers! Deze mijlpaal werd natuurlijk uitgebreid gevierd!

2018

Met deze 100 werknemers brak jaar 3 aan. Ook in dit jaar hielden wij nauwe banden met het ROC. Zo gaven wij een leuke workshop over VR aan 200 leerlingen.

De Verstappens van Linden-IT gingen de strijd aan tijdens de IPS kartcompetitie van 2018.

De welbekende Linden-IT auto’s! Inmiddels niet te missen in het straatbeeld door heel Nederland. Zoals je ziet wordt er altijd goed voor onze bolides gezorgd.

Het hoogtepunt van 2018 kwam in september. Linden-IT had 200 IT-professionals in dienst!

Linden-IT staat graag op vette events. Zoals hier met een eigen stand op het FirstLook festival. League of Legends Battles werden gespeeld en gave prijzen gewonnen.

In oktober 2018 kleurde een deel van de carrièrebeurs weer oranje.

2019

Terwijl we door heel Nederland door de radio galmden met onze “Simply the best” reclame spotjes organiseerde Linden-IT een van de inmiddels welbekende pizza kennissessies. Onder het genot van een heerlijke pizza leerden onze IT-professionals alles over Office 365. Van deze sessie’s volgden er nog vele.

De banden met het ROC werden in 2019 nog sterker met een samenwerkingsverband rondom het tweejarige BBL ICT traject. Met dit traject leidt Linden-IT in samenwerking met het ROC jongeren op in de IT en geeft ze een goede basis om te groeien in hun carrière. Wij zijn trots op deze inmiddels langdurige samenwerking!

Ook in 2019 organiseerde Linden-IT leuke uitjes met onze interne werknemers en de IT-professionals. Zo ging het toen nog team Den Haag een potje air soften.

Linden-IT zet ook in 2019 de snelle groei door. We waren inmiddels al met 250 IT-professionals in september!

Deze snelle groei bleef niet onopgemerkt. Linden-IT plaatste zich als 11e tussen de FD Gazelle van 2019. Een mooie waardering en bevestiging voor al het harde werk van de afgelopen jaren. Maar Linden-IT was nog lang niet uitgegroeid…

2020

Je kan niet meer om Linden-IT heen, zeker onderweg zijn wij niet meer te missen aan het begin van 2020 met grote snelwegborden en een radiocampagne die iedereen onderweg bereikt.

2020 was ook voor ons het jaar van grote aanpassingen door het Covid virus. Dit virus betekende veel vanuit huis werken en veel veranderingen voor onze professionals op de servicedesk die snel moesten schakelen om te zorgen dat alle werkzaamheden toch door konden gaan. We leerden werken met Teams en vanuit onze eigen woonkamer of thuis kantoor. Toch zorgden wij ervoor dat we elkaar toch spraken tijdens online borrels en meetings.

Linden-IT ging wederom onderweg door heel Nederland met deze opvallende LInden-IT bus.

Ondanks de plotselinge komst van Covid19 Groeide Linden-IT gestaag door. Weer plaatste wij ons als FD Gazelle snelgroeiend bedrijf. Weer een mooi hoogtepunt waar wij trots op terugkijken.

2021

In 2021 selecteerde het UWV FlexValue als preffered suplier. Dit betekende een fijn samenwerkingsverband waarin persoonlijke benadering centraal zou staan staan en Linden-IT een mooie bijdrage levert.

Ook onze IT-professionals worden in het zonnetje gezet met hun kennis en achtergrond. Zo stond onze Sjoerd in 2021 in het AD!

2021, een lustrumjaar! Linden-IT bestaat 5 jaar! Dit werd gevierd door een van onze business unit directors, Sanne, een beetje voor de gek te houden in een feestelijk filmpje. Dit filmpje is terug te vinden op onze Instagram.

2022

Dat Linden-IT niet zomaar uit het veld te slaan is, zelfs niet door een pandemie, werd bewezen door het behalen van de 400 IT-professionals in dienst! Weer een mijlpaal waar wij enorm trots op terugkijken!

Linden-IT gaat voor het eerst internationaal! In 2022 openden wij ons kantoor in het mooie, fijne Lissabon. Hier zit vanaf april 2022 onze recoursing afdeling. Uitkijkend op de prachtige stad in het zonnetje zijn zij onderdeel van Linden-IT vanuit Lissabon.

Ook in 2022 stond Linden-IT op de carrièrebeurs met een mooie, opvallende, oranje stand. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor 2023 in volle gang. Zien wij jou daar?

In de zomer van 2022 zette Gerbert Jan zijn handtekening bij de Hogeschool Utrecht voor een fijne samenwerking met Linden-IT als partner in het onderwijs.

Zien wij jou bij onze volgende Walibi take over? Een keer per jaar kleurt Walibi oranje door de aanwezigheid van ons interne personeel en onze IT-professionals. de 2022 editie was in ieder geval geslaagd.

Naast het nieuwe kantoor in Lissabon was Linden-IT ook aanwezig op het grote WebSummit in de Portugese stad.

Het grootste hoogtepunt van de afgelopen 7 jaar kwam nog net in 2022. De 500 werknemers werden aangetikt! in hetzelfde jaar als we de 400 vierde behaalde wij deze mijlpaal. Inmiddels zijn we hard op weg naar de volgende 500 en kijken we uit naar wat de toekomst ons zal brengen. Er zijn spannende dingen in het verschiet. Houd onze website en social media in de gaten!

Linden-IT is dankbaar voor alle inzet en steun van onze werknemers de afgelopen 7 jaar. We zijn ver gekomen en gaan nog veel meer mooie momenten beleven, mijlpalen vieren en obstakels overkomen. Op naar de volgende 7 jaar!

Wil jij deel uitmaken van de volgende terugblik en deze hoogtepunten met ons delen? Kijk dan snel naar onze openstaande vacatures en word onderdeel van Simply the best, Linden-IT.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!