Top 7 ICT whitepapers

Geplaatst op 09-10-2019

Whitepapers zijn sinds het ontstaan van het internettijdperk ongekend populair. Met meestal objectieve informatie word je op de hoogte gebracht van de laatste trends op IT-gebied. De verhalen zijn makkelijk te lezen en zijn niet al te lang. Met deze 7 whitepapers over Cloud computing, IoT, Windows Server en Cyber Security ben je op de toekomst voorbereid.

1. Basisbeginselen voor Microsoft Azure Cloudmigratie

Microsoft Azure is de jongste telg binnen de Cloudprovider familie en werd geïntroduceerd in 2010. Deze Nederlandstalige whitepaper is bedoeld als handleiding voor het migreren van servers en virtuele machines. Tevens vind je nuttige tips en een stappenplan ter voorbereiding van een migratie naar de Cloud. Zeker een aanrader als je nieuw bent in de IT-sector

2. The Google Cloud Adoption Framework

Google lanceerde in 2008 het Google Cloud Platform (GCP). Met deze introductie kwam er een regelrechte concurrent van Amazone web services. In de whitepaper van Google worden de voordelen besproken van het GCP Platform. Er wordt uitleg gegeven over het bekende Framework en hoe het platform door nieuwe organisaties geïmplementeerd kan worden.

3. AWS Migration Whitepaper

Ooit nagedacht om te migreren naar Amazone? Amazone Web Service (AWS) is al sinds 2006 actief en daarmee de eerste Cloudprovider van de wereld. De whitepaper van Amazone geeft een introductie van het AWS-platform. Lees meer over welke voordelen het Cloudplatform heeft en hoe het Cloud Adoption Framework werkt.  Ook adviseert deze whitepaper in het vormen van de motivering, het draagvlak en geeft het een scope voor het migratieplan.

4. Installation and Configuration of a Windows Server 2016 Domain Controller

Altijd al een keer Windows Server 2016 met een domein controller willen installeren en configureren? In deze whitepaper staat een stap-voor-stap aanpak voor het installeren van Windows Sever 2016 met de Domain Controller als applicatie. Dit e-book is uitermate geschikt voor beginnende IT-professionals die willen oefenen met het opzetten van serverapplicaties.

5. 10 tips voor een digitaal veiliger bedrijf

Is jouw bedrijf op de hoogte van de allernieuwste veiligheidsmaatregelen? In de whitepaper van de KvK staan 10 tips om je bedrijf digitaal veiliger te maken, onder meer door relevante voorbeelden over cybersecurity van de afgelopen tijd te geven. De praktische tips helpen je met veiliger te ondernemen.

6. Securing Internet of Things (IoT) with AWS

Ook zo in de ban van alles wat met IoT te maken heeft? Deze whitepaper geeft een gedetailleerd overzicht van de IoT-services (Security of Internet of Things) die klanten kunnen gebruiken in de AWS Cloud. Dit artikel is bedoeld voor programma-eigenaren op senior niveau, besluitvormers en beveiliging beoefenaars die veilige bedrijfsacceptatie van IoT-oplossingen overwegen.

7. IT-dienstverlening in de toekomst (2020)

Hoe ziet de IT-dienstverlening er in 2020 uit? Deze vraag wordt vaker gesteld aan IT-pioniers. In deze whitepaper wordt in de toekomst gekeken door te kijken naar welke trends er op dit moment spelen en wat er verwacht wordt aan de hand van de technologische ontwikkelingen.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!