Waarom jij als IT’er voor detacheren moet kiezen!

Geplaatst op 01-11-2017

Na het afronden van je IT-gerichte opleiding is het tijd om na te denken over je verdere carrière stappen. Zowel starters als seniors moeten blijven leren en ervaring opdoen. Kiezen voor detacheren bij Linden-IT kan hierbij helpen. Hoe? Lees verder over hoe Linden-IT jouw carrière een boost kan geven.

Arbeidsvoorwaarden Detacheren VS. Flex

Ben je als gedetacheerde niet gewoon een flexwerker? Ja, maar wel met een stuk betere arbeidsvoorwaarden. Zo kan je bijvoorbeeld niet zomaar ontslagen worden, heb je vaak een opzegtermijn in jouw contract en heb jij een betere baanzekerheid dan een uitzendkracht. Daarnaast spreek je een vast maandsalaris af, in plaats van alleen een uurloon. Detacheren betekent dus betere voorwaarden.

Detacheren geeft variatie

Het mooie van werken voor een detacheringsbedrijf is dat jij voor verschillende opdrachtgevers gaat werken. Zo kan je zelf ervaren wat voor soort bedrijven er zijn en wat goed bij jou past. Ook krijg je te maken met verschillende opdrachten. Je zal niet altijd exact hetzelfde werk blijven doen. Detacheren is dus nooit saai!

Snel ervaring opdoen

Verschillende opdrachten krijgen betekent ook dat jij op verschillende gebieden snel werkervaring gaat opdoen. Of je nu starter of senior bent, je carrière krijgt een boost. Daarnaast ben je zo ook nooit uitgeleerd. Een nieuwe opdracht betekent nieuwe dingen om te leren. Door jezelf te laten detacheren blijf jij altijd jouw kennis ontwikkelen en doorgroeien.

Toekomst opties

Als je jezelf laat detacheren door LindenIT, heb je ook nog opties voor de toekomst. Zo worden er certificaten aangeboden waarmee jij door kan groeien. Je kan bijvoorbeeld ook een leaseauto tot jouw beschikking krijgen. En stel je voor: je zit goed op je plek bij een opdracht en de opdrachtgever is tevreden met jou. Dan kan je ook nog de keuze maken om definitief naar de opdrachtgever over te stappen.

De keuze voor detacheren is er dus zeker één om te overwegen. Naast de afwisseling in opdrachten krijg jij de mogelijkheid om jezelf verder op te leiden als IT’er. Ook worden er verschillende opties aangeboden voor jouw carrière. Bij LindenIT maken wij bovendien een persoonlijk profiel voor jou, zodat wij een opdrachtgever kunnen vinden die bij jou past.

Geef jouw IT-carrière een boost en bekijk onze vacatures, of stuur een open sollicitatie.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!