Waarom samenwerken met een detacheerder?

Geplaatst op 25-03-2021

Als bedrijf zoekt u natuurlijk naar dé ultieme werkvorm die een oplossing geeft voor verschillende problemen: drukte op de werkvloer, onderbezetting, te weinig expertise, inwerken van nieuw personeel, verlof, noem het maar op. Daarbij is in deze coronatijd nog meer werkdruk bij IT-professionals gekomen en is de arbeidsmarkt competitiever dan ooit. Hoe kunt u dan als bedrijf het beste te werk gaan? Wat moet u doen? Nu hebben wij dé oplossing voor u: een gedetacheerde IT-professional!

Wat is detachering?

Er is zichtbaar een toenemende vraag naar IT’ers met specialistische kennis. In een digitale wereld waarin snel wordt geschakeld en bewegelijk wordt gewerkt zal deze vraag ook niet afnemen. Hierop is detachering het juiste antwoord. Met detachering bij Linden-IT zetten wij onze IT-professionals in voor onze klant. Zo kan er bij elk ICT-vraagstuk een passend antwoord worden geboden. Maar bij ons is detachering veel meer dan dat. Het is een community; dankzij ons grote netwerk en langdurige relaties met onze klanten en IT-professionals.

Voordelen

Wat zijn dus nu de voordelen voor u, wanneer u gaat samenwerken met een detacheerder?

 • Kwaliteit
  Een groot voordeel van detacheerders zijn de kennis en expertise die ze met zich meebrengen. Door de training, coaching en begeleiding van het detacheringsbureau is de IT-professional een expert op hun vakgebied en niveau. Hierdoor bent u gegarandeerd van een professional die beschikt over de specialistische kennis die u als bedrijf zoekt.
 • Flexibiliteit
  De gedetacheerde is een werknemer die u tijdelijk aan uw bedrijf bindt. Deze flexibiliteit is ideaal wanneer uw als bedrijf iemand zoekt voor een bepaalde periode. Is de besproken periode voorbij? Dan gaat de professional weer naar een andere project of kunt u ervoor kiezen om verder te gaan en te kijken naar andere opties zoals een Deta-vast constructie. Dit geeft niet alleen flexibiliteit en zekerheid maar bespaart ook kosten. In deze constructie betaalt u bijvoorbeeld niet voor ziekte, vakanties en loonadministratie.
 • Frisse blik
  Nieuwe werknemers zijn altijd goed voor een bedrijf, vast of tijdelijk. Dit komt doordat zij met een frisse blik de organisatie analyseren. Dit kan voor nieuwe ideeën en inspiratie zorgen. Daarnaast kan de groepsdynamiek verbeterd worden hierbij.
 • Werving & Selectie
  Daarnaast is het zoeken en vinden van een IT-professional een langdurig proces wat veel tijd kost. Een detacheringsbureau neemt dat voor u uit de handen. Het bureau heeft een netwerk met verschillende kandidaten en vind zo de juiste match voor u. Zo word er veel kostbare tijd en moeite bespaart.

Waarom Linden-IT

Klinkt goed toch? Nu weten wij bij Linden-IT precies waar we het over hebben als het gaat om detacheren én hebben we een ruim aanbod met de beste IT-professionals. Het is erg belangrijk voor ons dat er een goede match is. Hier hechten wij dan ook veel waarde en tijd aan. Naast opleiding en werkervaring zijn ook de persoonlijke eigenschappen belangrijk. Het moet klikken tussen de opdrachtgever en IT-professional.

Door middel van onze werkwijze neemt Linden-IT uw zorgen uit handen. Of het nu tijdelijke of langdurige ondersteuning is, extra expertise of hulp bij projecten, Linden-IT helpt u om de juiste match te vinden en een prettige en effectieve samenwerking te creëren tussen u en onze IT-professional.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!