Wij gaan voor de 100 IT-Professionals!

Geplaatst op 02-06-2017

Ongeveer een jaar geleden is Linden-IT begonnen met het detacheren van IT-professionals. De oprichters van Linden-IT hebben al jaren ervaring met het detacheren van IT-personeel. Dit was dus geen vreemde keuze. Ondertussen hebben wij al 50 IT-professionals in dienst. En daar zijn wij ontzettend trots op, we gaan voor de volgende 50!

Een hardwerkend kippenhok

Niet alleen het aantal IT-professionals is gestegen, maar ook het interne team heeft een flinke groei meegemaakt. Een jaar geleden waren Gerbert-Jan en Vera nog met zijn tweeën. Ondertussen is het team uitgebreid naar 9 meiden onder leiding van Gerbert-Jan. Het is een groot gemotiveerd kippenhok dat keihard werkt maar ook ontzettend veel lol heeft met elkaar.

Naast detacheren van IT-professionals is verhuizen onze tweede hobby

In het afgelopen jaar is Linden-IT een aantal keren verhuisd. Maar wij houden nog wel even vast aan de B Building. Een jaar geleden begon ons avontuur in B1, deze locatie werd al snel te klein. Daarna zijn wij verhuisd naar B2. Maar ook in dit kantoor begon het krap te worden, met 7 meiden in dienst en nog twee in aankomst. Ondertussen zitten we nog steeds in B2 maar zijn van toren B naar toren C verhuisd. Met onze ruim 200 m2 kunnen we voorlopig nog wel even doorgroeien.

Orange is the new Linden

Omdat we toch al bezig waren met zoveel veranderingen, hebben we onze huisstijl ook maar aangepast. Een nieuw flitsend oranje logo met een mooie website, althans dat vinden wij zelf. Uiteindelijk is het voor onze klanten en professionals belangrijk dat zij het gebruiksvriendelijk vinden. Dus mocht je op- of aanmerking hebben dan zijn deze zeker welkom.

Op naar de 100!

Voorlopig gaan wij nog even door. Op naar het plaatsen van de volgende 50 man. Het zou mooi zijn als we het jaar daarmee kunnen afsluiten. We houden jullie graag op de hoogte!

Op zoek naar een IT’er? Of wil je een carrière starten bij Linden-IT. Dat kan natuurlijk altijd. Neem contact met ons op!

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!