BBL ICT-professionals

Onderwijs op maat zonder dat het u tijd kost

Vindt u onderwijs ook belangrijk? Wilt u een kans geven aan startende ICT’ers? Wilt u tijd besparen op de begeleiding en wel gebruik maken van 40 uur per week beschikbaarheid?

Linden-IT MBO 4 ICT Academy

De wereld van technologie ontwikkelt zich enorm snel, waarbij de uitdaging op dit moment zit in het vinden van goed opgeleide IT-professionals. ICT’ers die de juiste vaardigheden en uitgebreide kennis hebben en de capaciteiten bezitten om dit toe te passen in de dagelijkse praktijk. Linden-IT heeft als missie de beste IT-professionals klaar te stomen voor de toekomst door middel van een BBL MBO ICT-niveau 4 opleiding.

Bel onze
Sales Consultant
085-0493240

Investeringsvoordeel

Aan de ene kant draagt u natuurlijk bij aan de ontwikkeling van uw ICT-professional. Aan de andere kant is het voordeel, in vergelijking tot een ICT-professional zonder opleidingsverplichting, een lagere investering. Daarbij komen de voordelen van detachering: als detacheerder neemt Linden-IT alle zorgen en bijkomende zaken uit handen die normaliter komen kijken bij het aannemen van personeel. Hierin kan het inwerktraject verkort worden wegens de al aanwezige kennis en expertise of door deze nog voor de start bij te brengen. In dit geval zijn wij dus ook het opleidingsinstituut. Daarnaast zijn wij de verzekeraar, regelen wij het vervoer, zorgen wij voor de salarissen, werkgeverslasten, pensioen en dragen wij de risico’s voor ziekte, verzuim en vakantie.

Over Linden-IT

De wereld van technologie ontwikkelt zich enorm snel, waarbij de uitdaging op dit moment zit in het vinden van goed opgeleide IT-professionals. ICT’ers die de juiste vaardigheden en uitgebreide kennis hebben en de capaciteiten bezitten om dit toe te passen in de dagelijkse praktijk. Linden-IT heeft als missie de beste professionals klaar te stomen voor de toekomst door middel van een BBL MBO ICT-niveau 4 opleiding.