Consultancy

Beschikbare consultants

Senior System/Network Engineer

Plaats: Amsterdam
Opleiding: WO
Kennis: Windows domains, Virtualization on VMware, Cisco Networking, Storage and Backup solutions, together with Python scripting, Provisioning and Project Management

Servicedesk manager & Lijnmanager

Plaats: Hoofddorp
Opleiding: HBO
Ervaring: Verantwoordelijk geweest voor 30 fte (systeem, netwerk en applicatiebeheer) en servicedesk die 24/7 dekt. Hiernaast bezig geweest met het verbeteren van de huidige processen en het trainen en coachen van de medewerkers.

VMWare Specialist

Plaats: Amsterdam
Opleiding: WO
Ervaring: VMware, migratie van virtuele servers naar verschillende data centers +1000 servers/hosts, automatiseren van VM’s en ook daadwerkelijk de hardware/kabels in de datacenters vervangen.

Voor o.a. ervaren systeembeheerders, Cloud Specialisten en DevOps

Neem contact op met Tobias: 085-0493240

ICT Consultants met kennis

Als specialist op het gebied van gebruikersondersteuning en beheer van systemen beschikt Linden-IT over veel kennis van tools en technieken voor het optimaliseren van uw service organisatie en de opzet en beheer van uw IT-infrastructuur.

Onze IT-consultants kunnen op projectbasis worden ingezet voor het analyseren en verbeteren van uw service afdeling. Bij de analyse wordt gekeken naar de organisatie, werkwijze en gebruikte systemen. Door te vergelijken met beschikbare benchmarks brengen wij in kaart hoe efficiënt er gewerkt wordt en waar verbeteringen mogelijk zijn. De IT-consultants kunnen ook worden ingezet als teamleader of helpdesk manager.

Waarom Linden-IT?

Onze consultants beschikken over HBO werk- en denk niveau, hebben veel werkervaring en zijn onder andere Microsoft- en ITIL-gecertificeerd. De consultants zijn flexibel op projectbasis inzetbaar.

Infrastructuur Consultancy

De infrastructuur consultant kan ingezet worden op complexe opdrachten op het gebied van uw IT-infrastructuur. Denk hierbij aan hardware, software, mobile devices en cloud computing. Analyseren, adviseren, ontwerpen en implementaties of migraties uitvoeren vallen ook binnen het takenpakket. Tevens kan de consultant optreden als leidinggevende voor (junior-) systeembeheerders en hen ondersteunen bij werkzaamheden.