Diensten

Detachering

Op projectbasis of DetaVast, Linden-IT is dé specialist in detacheringsmogelijkheden. Benieuwd waarom u voor detachering zou moeten kiezen? Bekijk onze werkwijze hier.

Remote Servicedesk

De remote servicedesk is een oplossing die Linden-IT biedt voor klanten die graag hun servicedesk volledig of gedeeltelijk willen uitbesteden.

Flex naar Vast

Linden-IT biedt de mogelijkheid om ICT-professionals over te nemen in vaste dienst. Een combinatie van inhuur met de mogelijkheid om de medewerker een contract aan te bieden na een periode van detachering.

Flex-IT-Support

Flex-IT-Support is een multi client pool van goed opgeleide ICT-professionals. Deze professionals zijn flexibel inzetbaar voor een aantal klanten.

Flex-Dev-Squad

Flex-Dev-Squad geeft onze opdrachtgevers de mogelijkheid om een team van developers parttime in te zetten naast hun studie. Dit team is direct inzetbaar, zelf samen te stellen en uiteindelijk is er de mogelijkheid voor de klant om het gehele of een gedeelte van het team in dienst te nemen.

Roulatie inzet ICT-professionals

Heeft u niet de mogelijkheid om uw medewerkers de gewenste doorgroeimogelijkheden te bieden? Heeft u behoefte aan meer flexibiliteit op uw servicedesk? Bent u op zoek naar voortdurend gemotiveerde medewerkers?

Sourcing

Tijdelijke of langdurige ondersteuning nodig binnen uw ICT-omgeving? Specifieke projecten of rollen waar u niemand voor kunt vinden? Of gewoon extra ICT-expertise nodig?

Co-Sourcing

Continuïteit + kwaliteit = kostenbesparing. Heeft u behoefte aan meer continuïteit op uw servicedesk? Wilt u verzekerd zijn van 100% bezetting? Wilt u kosten besparen op uw servicedesk?

IT-Projecten

Tijdelijk extra capaciteit nodig in verband met een migratie? Heeft u een verhuizing waarbij werkplekken moeten worden verplaatst? Wilt u uw operating system upgraden of andere applicaties upgraden?

BBL ICT-professionals

Vindt u onderwijs ook belangrijk? Wilt u een kans geven aan startende ICT’ers? Wilt u tijd besparen op de begeleiding en wel gebruik maken van 40 uur per week beschikbaarheid?

Opleidingen & traineeships

Specifieke behoefte aan goed opgeleide IT professionals? Linden-IT neemt uw zorgen uit handen, door middel van maatwerk bootcamps, traineeships en volledige opleidingen onder andere op het gebied van helpdesk, Microsoft 365, Azure en Office 365.

Cloud Solutions

Heeft u meer advies nodig? Onze ervaren consultants nemen uw IT infrastructuur graag even onder de loep. Lees meer over Cloud Solutions bij Linden-IT.

Waarom kiezen klanten voor Linden-IT?

Bekijk de video’s over onze samenwerking met diverse klanten! Ook kunt u onze klantcases lezen om een idee te krijgen bij wat voor projecten onze IT-professionals ingezet kunnen worden.