Flex Dev Squad

Een flexibel team van developers

Heeft u behoefte aan een frisse blik op projecten of gewoon aan mankracht op de development afdeling? Bent u voortdurend op zoek naar de beste developers die aan het begin van hun carrière staan? Dan is een Flex-Dev-Squad de ideale oplossing!
Flex-Dev-Squad is de oplossing waarbij de continuïteit en kwaliteit altijd gewaarborgd wordt. Het doel van deze opzet is om student-developers die parttime beschikbaar zijn naast hun studie in een team te laten functioneren om zo een fulltime functie te kunnen vervullen.

Bel onze
Sales Consultant
085-0493240

Beschikbare Developers

Cursussen en certificering

Door middel van development cursussen helpen wij developers aan de juiste skillset om onze klanten verder te helpen in de wereld van de development. Naast dat wij hardskills leren aan de developers geven wij ze ook softskills, zoals communiceren, consulteren en analyseren mee. Wij vormen de nieuwe generatie developers, die terecht kunnen binnen elke organisatie die hier behoefte aan heeft.

Over Linden-IT Developers

Voor onze klanten is Linden-IT Developers een partner voor de lange termijn. Wij kennen onze klanten en gaan hier langdurige relaties mee aan waarin we continu meedenken. Dit doen we onder meer door de juiste relevante kennis te delen, maar natuurlijk ook door de beste matches te maken. Oplossingen gaan verder dan alleen het invullen van een vacature, maar juist om lange termijn oplossingen die continuïteit en kwaliteit blijven garanderen.