Flex naar Vast

Van flex naar vast wanneer u wilt!

Detachering met optie tot overname

Bent u op zoek naar medewerkers om bij u in dienst te treden? Wilt u liever een langere periode om iemand te beoordelen voordat diegene bij u in dienst treedt? Nog niet zeker over het vast invullen van een vacature?

Linden-IT biedt de mogelijkheid om ICT-professionals over te nemen in vaste dienst. Een combinatie van inhuur met de mogelijkheid om de medewerker een contract aan te bieden na een periode van detachering.

Bel onze
Sales Consultant
085-0493240

Beschikbare ICT-specialisten

Regiokantoor West

  Regiokantoor Noord

   Regiokantoor Zuid

    Opleidingen

    Vanaf de start dat onze ICT-professionals in dienst treden besteden wij aandacht aan een persoonlijk opleidingsplan. Wij kunnen dit plan direct afstemmen op de capaciteiten en kennis van de ICT-professionals en de behoefte binnen uw organisatie. Dit traject kan door u overgenomen worden waardoor u dit direct kunt voortzetten.

    Over Linden-IT

    Linden-IT zet zich in om de beste match te vinden tussen ICT-professionals en opdrachtgevers. In tegenstelling tot werving en selectie bieden wij onze klanten de flexibiliteit van inhuren in combinatie met de mogelijkheid tot overname. Ons doel is hierbij om onze klanten voor de langere termijn te voorzien in de juiste ICT-expertise.

    Case Studies