Opleidingen

Behoefte aan goed opgeleide ICT-professionals die snel ingewerkt zijn?

Linden-IT neemt uw zorgen uit handen, door middel van maatwerk bootcamps, traineeships en volledige opleidingen op het gebied van onder andere helpdesk, Microsoft 365, Azure en Office 365.

Cloud Traineeships

Door middel van de Cloud Traineeships helpen wij IT-professionals met de juiste mindset om onze klanten verder te helpen in de toekomstige wereld van de cloud. Wij vormen de nieuwe generatie aan cloud specialisten, die terecht kunnen in de job-roles die Microsoft onderscheidt en natuurlijk in uw organisatie!

Bel onze
Sales Consultant
085-0493240

Maatwerktrajecten

Een maatwerk training bij Linden-IT wordt volledig afgestemd op de wensen en behoeften van uzelf, uw bedrijf, uw collega’s of uw klanten. Doordat de training speciaal op maat gemaakt wordt, biedt dat vele voordelen. U kunt alle onderwerpen aan bod laten komen die van belang zijn en u krijgt de beste gecertificeerde trainers uit het vak.

Vaak wordt voor deze optie gekozen om meerdere kandidaten direct op te leiden voor een specifieke functie binnen Linden-IT. Neem contact op met één van onze sales consultants voor vragen over de mogelijkheden.

Over Linden-IT

Met Linden-IT kunt u rekenen op een gezonde en solide ICT-partner op het gebied van opleidingen en advies. Linden-IT zet zich in om de beste match te vinden tussen ICT-dienstverlening en haar opdrachtgevers. Dit doen we door snel te schakelen met een persoonlijke benadering en een uiterst effectieve werkwijze te hanteren. Ons doel is om onze opdrachtgevers te ondersteunen bij elk ICT-vraagstuk.