Roulatie inzet ICT-professionals

Continu detachering met behoud van flexibiliteit

Heeft u niet de mogelijkheid om uw medewerkers de gewenste doorgroeimogelijkheden te bieden? Heeft u behoefte aan meer flexibiliteit op uw servicedesk? Bent u op zoek naar voortdurend gemotiveerde medewerkers?

Roulatie-inzet is een oplossing waarbij de continuïteit en kwaliteit gegarandeerd worden, met behoud van flexibiliteit. Doel van deze opzet is om ICT-professionals van Linden-IT uw servicedesk, geheel of gedeeltelijk, te laten bemannen, waarbij de inzet voor de duur van 12 tot 18 maanden is. Hierop volgend worden ze vervangen door een nieuwe ICT-professional vanuit Linden-IT. De vertrekkende ICT-professional komt dan terug in de pool van Linden-IT waarbij ze naar een volgende opdracht worden begeleid. De vervangende ICT-professionals worden ingewerkt door de medewerkers van Linden-IT waardoor er sprake is van een naadloze overgang van kennis.

Bel onze
Sales Consultant
085-0493240

Tobias van de IT consultancy afdeling

Beschikbare ICT-specialisten

Regiokantoor West

  Regiokantoor Noord

   Regiokantoor Zuid

    Schaalbaarheid

    Voor wat betreft de flexibiliteit en schaalbaarheid worden er afspraken gemaakt over de inzet van het aantal ICT-professionals. Naar de toekomst toe kan dit verder opgeschaald of afgeschaald worden, waarmee u over optimale flexibiliteit beschikt.

    In het geval de wens er is om een professional te vervangen dan kan dit op elk gewenst moment. Verder gaan we er sowieso vanuit dat een medewerker niet langer dan de afgesproken termijn op deze plek zal zitten, tenzij er zwaarwegende belangen zijn om de medewerker langer te laten zitten.

    Over Linden-IT

    Linden-IT zet zich in om de beste match te vinden tussen ICT-dienstverlening en haar opdrachtgevers. Dit doen we door snel te schakelen, een persoonlijke benadering en een uiterst effectieve werkwijze te hanteren. Ons doel is om onze opdrachtgevers te ondersteunen bij elk ICT-vraagstuk.

    Offerte aanvragen

    • Linden-IT slaat gegevens op voor een of meer specifieke doeleinden met betrekking tot de diensten van Linden IT. Indien wenselijk kunt u ons altijd een verzoek doen uw gegevens te verwijderen. Lees voor meer informatie onze privacy statement.
     Gaat u hiermee akkoord?