Onderwijs & Linden-IT

ICT binnen het onderwijs is erg belangrijk. De digitalisering zet door en zal de komende jaren een steeds grotere rol spelen. Om hier goed op in te kunnen spelen als onderwijsinstelling is het erg belangrijk om hierin mee te groeien en te beschikken over de juiste kennis, zowel in huis als bij partners. Linden-IT is bij uitstek de partner voor het onderwijs, vanwege de kennis van de gebruikte applicaties, de omgevingen en de infrastructuur.

Bel onze
Sales Consultant
085-0493240

Opleidingstrajecten

De ICT-professionals van Linden-IT doen veel ervaring op binnen verschillende omgevingen, deze kennis nemen ze mee naar de volgende opdracht waardoor ze multidisciplinair worden opgeleid. Hierdoor zijn ze vaak direct inzetbaar, zonder eerst bijgeschoold te hoeven worden. Mocht er nog kennis missen dan zal Linden-IT dit aanvullen waar nodig. Naast een briefing over uw specifieke organisatie, volgen al onze ICT-professionals branche-gerichte bootcamps, zoals die voor het onderwijs.

Binnen de bootcamp wordt er specifieke kennis gedeeld over de branche, de organisatiestructuur, de ICT-infrastructuur, terminologieën en de veel gebruikte software.

Referenties