Projecten

ICT project teams op korte termijn beschikbaar

Niets is zo veranderlijk als de IT-wereld. Nieuwe technologieën zorgen voor een explosieve groei in de markt. ICT-afdelingen groeien daar vanzelfsprekend in mee. Om deze groei te bewerkstelligen zijn er soms extra handen nodig die de juiste expertise hebben. En dus kunnen professionals van Linden-IT bijspringen bij uw ICT-projecten.

Projecten op het gebied van infrastructuur, migraties van hardware, operating systems of applicaties kunnen een groot beslag leggen op uw organisatie. Om deze piekbelasting op te vangen kunt u gebruik maken van de diensten van Linden-IT. Wij stellen medewerkers beschikbaar die onder uw leiding de werkzaamheden uit kunnen voeren.

Wat kunt u van ons verwachten op het gebied van deze ICT-projecten?

  • Inventarisatie van de werkzaamheden en benodigde capaciteit
  • Selecteren en voortellen van geschikte medewerkers
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Intensief contact door accountmanager met opdrachtgever en medewerker

Met Linden-IT kunt u rekenen op een gezonde en solide ICT-partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit, service en innovatie.

Wilt u meer informatie over ondersteuning bij IT-projecten? Neem dan contact op.

ICT projecten bij Linden-IT

Infrastructuurprojecten

Een solide en betrouwbare infrastructuur is noodzakelijk voor het optimaal functioneren van de ICT in uw organisatie. Inspelen op innovaties in de markt, bijvoorbeeld op het gebied van cloud oplossingen en beveiliging is noodzakelijk. Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken en leiden onze medewerkers hierin op.

Migratieprojecten

Migraties naar nieuwe operating systems, apparatuur en applicaties kunnen een zware belasting vormen voor uw afdeling. Wij leveren de juiste mensen om er voor te zorgen dat uw project snel en deskundig wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om een migratie naar Windows Server 2016, Windows 10 of het vervangen van de hardware, onze medewerkers zijn hiervoor opgeleid en beschikken over de nodige ervaring.