Missie

Linden-IT levert zakelijke ICT diensten, waaronder detachering, opleidingen, consultancy en verschillende vormen van outsourcing en insourcing op het gebied van ICT. Hierin staat de relatie met onze ICT professionals, klanten en partners centraal.

Onze klanten hebben behoefte aan een ICT partner die elk vraagstuk op het gebied van ICT kan beantwoorden en oplossingen kan bieden die hierop aansluiten door middel van de kennis in huis of in samenwerking met haar partners. Wij bieden de organisaties waar mee wij samenwerken hoogwaardige diensten die niet alleen betrekking hebben op de oplossing zelf maar ook het voortraject en de nazorg om zodoende volledige ontzorging en continuïteit van de ICT afdeling te bieden.

Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze medewerkers en streven ernaar hen voortdurend interessante projecten en opleidingsmogelijkheden te bieden, waarmee ze in staat worden gesteld om bij te dragen aan hun individuele groei, de groei van onze klanten en de groei van onze organisatie.

Groei, transparantie, persoonlijkheid en plezier staan bij ons centraal wat doorwerkt in al onze activiteiten en de professionals binnen onze organisatie. Linden-IT wil algemeen beschouwd worden als de marktleider op het gebied van inzet van ICT professionals in Nederland en daarbuiten.

Meer weten over ons?
Wij staan altijd klaar voor een koffietafelgesprek!

Neem contact op

Mogelijkheden bij Linden-IT

Visie

In een veranderende wereld waarbij de technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen is aanpassingsvermogen en inlevingsvermogen erg belangrijk. ICT (informatie en communicatie technologie) is een essentieel onderdeel binnen elke organisatie. De toepassingen in, en opmars van de cloud zal verder doorzetten waardoor organisaties op efficiëntere manieren en locatie onafhankelijk kunnen werken.

Kennis is daarmee vaak een schaarste goed en vaak zit het hem in specialismen. Voor de generieke taken wordt gezocht naar kostenbesparende maatregelen waarbij de flexibiliteit en schaalbaarheid belangrijke pijlers blijven.

ICT professionals willen zichzelf verder ontwikkelen, behoeven aandacht en mogelijkheden. De manieren van werken verschillen van op locatie en op afstand. Persoonlijke groei staat hierin voorop zowel in kennis als ervaring. Duidelijkheid, openheid en eerlijkheid worden belangrijk gevonden in hun carrière en een degelijke mate van zekerheid.

De vraag naar een echte ICT partner of werkgever, die meedenkt is steeds belangrijker. Verder is ook de kracht van de combinatie met eventuele partners een unieke mogelijkheid voor klanten om niet afhankelijk te zijn van één partij.

Door steeds verder te ontwikkelen in efficiëntie en effectiviteit is de doelstelling om meer te doen met minder mensen. Deze trend van de afgelopen jaren zal zich verder voortzetten, maar sterk afhankelijk zijn van ICT. Processen worden verder geautomatiseerd waardoor iedereen zich beter kan focussen op de zaken die belangrijk zijn en meer toegevoegde waarde leveren. De tools die hiervoor nodig zijn om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen dienen verder ondersteund te worden zodat de gebruikers hier ook werkelijke winst in behalen.

Linden-IT speelt hier op in als ontzorgende, flexibele en betrouwbare ICT kennispartner en streeft naar de continuïteit in de ICT omgeving van haar opdrachtgevers met haar dienstverlening.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!