Home » Over ons » Partners

Microsoft

Als Microsoft-partner hebben wij direct toegang tot exclusieve bronnen, programma’s, tools en verbindingen. Microsoft creëert hiermee een community die is ontworpen om bedrijfsgroei te stimuleren.

 

 

Cisco

Het Cisco Solution Partner Program, onderdeel van het ecosysteem van Cisco Partners, biedt oplossingen, training, tools en ondersteuning aan. brengt Cisco samen Als Solution Partner kan Linden-IT verschillende diensten aanbieden zoals het Cloud and Managed Services-programma.

CISCO

NBBU

NBBU is een brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Met ons partnership biedt Linden-IT kwaliteit en zekerheid aan onze klanten.

NBBU

SNA

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzendondernemingen, detacherings-en payrollbedrijven en voor (onder)aannemers van werk. Door deze samenwerking biedt Linden-IT zekerheid, transparantie en eerlijkheid aan zijn klanten.

 

SNA logo

ICT Waarborg

ICT Waarborg is de ICT community van Nederland. ICT Waarborg inspireert, ondersteunt en brengt ondernemers bij elkaar. Door middel van kennis te delen, inspirerende sessies en netwerkevents te organiseren, werken we samen aan een sterke digitale sector.

Bastion365

Bastion 365 van Fenestrae is een Nederlands softwarebedrijf dat zich wereldwijd richt op het veilig uitwisselen van documenten en informatie binnen de sectoren Zorg, Financiële dienstverlening, Manufacturing, (semi-) overheid en Recht. Het bedrijf is actief in meer dan 60 landen en heeft kantoren in Nederland, VK en de VS.

 

 

Bastion365

ROC van Amsterdam

Linden-IT heeft partnerships met verschillende scholen. Een hiervan is ROC van Amsterdam. Door middel van onze samenwerking bieden wij een gaaf BBL traject waarbij wij zorgen dat opkomende IT-professionals de juiste kennis op gaat doen om een super start te maken.

 

 

ROC Amsterdam

Regiocollege Zaandam

Linden-IT heeft partnerships met verschillende scholen. Een hiervan is Regiocollege Zaandam. Door middel van onze samenwerking bieden wij een gaaf BBL traject waarbij wij zorgen dat opkomende IT-professionals de juiste kennis op gaat doen om een super start te maken.

RegioCollege Zaandam

Uitgelicht

Helft Nederlandse bedrijven door krappe arbeidsmarkt eerder bereid mbo’ers aan te nemen

Nog nooit was de arbeidsmarkt zo krap als nu; in het eerste kwartaal van 2022 stonden er 133 vacatures per 100 werklozen open (bron: CBS). Werkgevers kampen met personeelstekorten en…

Lees verder »

Wanneer gebruik je ITIL op de servicedesk?

Bedrijven en organisaties besteden veel aandacht aan processen en technologieën om klanten zo goed mogelijk te bedienen. Iedereen wil natuurlijk scoren als het om klantenservice gaat. Deze ambitie is voor…

Lees verder »

Whitepaper MBO ICT 2022

De digitale wereld groeit sneller dan ooit. Dat deed ‘ie natuurlijk al een poosje. Maar, de afgelopen jaren hebben de ICT-infrastructuur in een razende datastroomversnelling gebracht. De grootste uitdaging voor…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!