Microsoft

Als Microsoft-partner hebben wij direct toegang tot exclusieve bronnen, programma’s, tools en verbindingen. Microsoft creëert hiermee een community die is ontworpen om bedrijfsgroei te stimuleren.

 

 

Cisco

Het Cisco Solution Partner Program, onderdeel van het ecosysteem van Cisco Partners, biedt oplossingen, training, tools en ondersteuning aan. brengt Cisco samen Als Solution Partner kan Linden-IT verschillende diensten aanbieden zoals het Cloud and Managed Services-programma.

CISCO

NBBU

NBBU is een brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Met ons partnership biedt Linden-IT kwaliteit en zekerheid aan onze klanten.

NBBU

SNA

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzendondernemingen, detacherings-en payrollbedrijven en voor (onder)aannemers van werk. Door deze samenwerking biedt Linden-IT zekerheid, transparantie en eerlijkheid aan zijn klanten.

 

SNA logo

ICT Waarborg

ICT Waarborg is de ICT community van Nederland. ICT Waarborg inspireert, ondersteunt en brengt ondernemers bij elkaar. Door middel van kennis te delen, inspirerende sessies en netwerkevents te organiseren, werken we samen aan een sterke digitale sector.

Bastion365

Bastion 365 van Fenestrae is een Nederlands softwarebedrijf dat zich wereldwijd richt op het veilig uitwisselen van documenten en informatie binnen de sectoren Zorg, Financiële dienstverlening, Manufacturing, (semi-) overheid en Recht. Het bedrijf is actief in meer dan 60 landen en heeft kantoren in Nederland, VK en de VS.

 

 

Bastion365

ROC van Amsterdam

Linden-IT heeft partnerships met verschillende scholen. Een hiervan is ROC van Amsterdam. Door middel van onze samenwerking bieden wij een gaaf BBL traject waarbij wij zorgen dat opkomende IT-professionals de juiste kennis op gaat doen om een super start te maken.

 

 

ROC Amsterdam

Regiocollege Zaandam

Linden-IT heeft partnerships met verschillende scholen. Een hiervan is Regiocollege Zaandam. Door middel van onze samenwerking bieden wij een gaaf BBL traject waarbij wij zorgen dat opkomende IT-professionals de juiste kennis op gaat doen om een super start te maken.

RegioCollege Zaandam

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!