Home » Over ons » Partners

Microsoft

Als Microsoft-partner hebben wij direct toegang tot exclusieve bronnen, programma’s, tools en verbindingen. Microsoft creëert hiermee een community die is ontworpen om bedrijfsgroei te stimuleren.

 

 

Cisco

Het Cisco Solution Partner Program, onderdeel van het ecosysteem van Cisco Partners, biedt oplossingen, training, tools en ondersteuning aan. brengt Cisco samen Als Solution Partner kan Linden-IT verschillende diensten aanbieden zoals het Cloud and Managed Services-programma.

CISCO

NBBU

NBBU is een brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Met ons partnership biedt Linden-IT kwaliteit en zekerheid aan onze klanten.

NBBU

SNA

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzendondernemingen, detacherings-en payrollbedrijven en voor (onder)aannemers van werk. Door deze samenwerking biedt Linden-IT zekerheid, transparantie en eerlijkheid aan zijn klanten.

 

SNA logo

ICT Waarborg

ICT Waarborg is de ICT community van Nederland. ICT Waarborg inspireert, ondersteunt en brengt ondernemers bij elkaar. Door middel van kennis te delen, inspirerende sessies en netwerkevents te organiseren, werken we samen aan een sterke digitale sector.

Bastion365

Bastion 365 van Fenestrae is een Nederlands softwarebedrijf dat zich wereldwijd richt op het veilig uitwisselen van documenten en informatie binnen de sectoren Zorg, Financiële dienstverlening, Manufacturing, (semi-) overheid en Recht. Het bedrijf is actief in meer dan 60 landen en heeft kantoren in Nederland, VK en de VS.

 

 

Bastion365

ROC van Amsterdam

Linden-IT heeft partnerships met verschillende scholen. Een hiervan is ROC van Amsterdam. Door middel van onze samenwerking bieden wij een gaaf BBL traject waarbij wij zorgen dat opkomende IT-professionals de juiste kennis op gaat doen om een super start te maken.

 

 

ROC Amsterdam

Regiocollege Zaandam

Linden-IT heeft partnerships met verschillende scholen. Een hiervan is Regiocollege Zaandam. Door middel van onze samenwerking bieden wij een gaaf BBL traject waarbij wij zorgen dat opkomende IT-professionals de juiste kennis op gaat doen om een super start te maken.

RegioCollege Zaandam

Uitgelicht

Linden-IT in 2021!

Het is December en dat betekend dat de laatste maand van 2021 is aangebroken. In dit jaar is Linden-IT enorm gegroeid en hebben wij een aantal grote mijlpalen behaald. Tijd…

Lees verder »

Linden-IT opent kantoor in Portugal

In ons kantoor in Lissabon gaan we de activiteiten van Linden-IT in Nederland ondersteunen. Met name op het gebied van sales en recruitment support. Lissabon is een aantrekkelijke stad om…

Lees verder »

3 dingen die altijd met software packaging en migraties onderschat worden

In deze blog verteld onze IT-consultant Sjoerd ons meer over software packinging. Vaak is het software packagen voor veel IT-managers een overwachte hoge kostenpost in verschillende migratietrajecten. Sjoerd aan het…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!