Microsoft

Als Microsoft-partner hebben wij direct toegang tot exclusieve bronnen, programma’s, tools en verbindingen. Microsoft creëert hiermee een community die is ontworpen om bedrijfsgroei te stimuleren.

 

 

Cisco

Het Cisco Solution Partner Program, onderdeel van het ecosysteem van Cisco Partners, biedt oplossingen, training, tools en ondersteuning aan. brengt Cisco samen Als Solution Partner kan Linden-IT verschillende diensten aanbieden zoals het Cloud and Managed Services-programma.

CISCO

NBBU

NBBU is een brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Met ons partnership biedt Linden-IT kwaliteit en zekerheid aan onze klanten.

NBBU

SNA

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzendondernemingen, detacherings-en payrollbedrijven en voor (onder)aannemers van werk. Door deze samenwerking biedt Linden-IT zekerheid, transparantie en eerlijkheid aan zijn klanten.

 

SNA logo

ICT Waarborg

ICT Waarborg is de ICT community van Nederland. ICT Waarborg inspireert, ondersteunt en brengt ondernemers bij elkaar. Door middel van kennis te delen, inspirerende sessies en netwerkevents te organiseren, werken we samen aan een sterke digitale sector.

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht (HU) begeleidt studenten en professionals. Zo’n 37.000 studenten volgen hun opleidingen, in Utrecht en Amersfoort. HU is een een lerende organisatie. Daarmee wordt bedoeld dat men het leren van studenten en medewerkers faciliteert én dat men van medewerkers verwacht dat ze willen blijven leren.

hogeschool utrecht

ROC van Amsterdam

Linden-IT heeft partnerships met verschillende scholen. Een hiervan is ROC van Amsterdam. Door middel van onze samenwerking bieden wij een gaaf BBL traject waarbij wij zorgen dat opkomende IT-professionals de juiste kennis op gaat doen om een super start te maken.

 

 

ROC Amsterdam

Regiocollege Zaandam

Linden-IT heeft partnerships met verschillende scholen. Een hiervan is Regiocollege Zaandam. Door middel van onze samenwerking bieden wij een gaaf BBL traject waarbij wij zorgen dat opkomende IT-professionals de juiste kennis op gaat doen om een super start te maken.

RegioCollege Zaandam

VvDN

n 2018 besloot een aantal detacheringsorganisaties een branchevereniging op te richten: de Vereniging van Detacheerders Nederland (VvDN). Dit vanuit de gedachte dat detacheerders gezamenlijk sterker staan dan individueel. Bijvoorbeeld in de lobby op wetgevingstrajecten. Maar de VvDN wil ook gesprekspartner zijn in de dialoog over de inrichting van de arbeidsmarkt.

VvDN logo

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!