Future proof met Microsoft 365, Azure & Office 365

Wil je verder opgeleid worden in de cloud? Dit kan bij Linden-IT bijvoorbeeld op het gebied van Microsoft 365, Azure en Office 365. Start je carrière bij Linden-IT met een Cloud traineeship of ga direct aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.

Ontwikkel je development carrière

Wil je verder opgeleid worden en je huidige kennis verdiepen of verbreden op het gebied van development? Dit kan bij Linden-IT bijvoorbeeld op het gebied van Python, React.js & .Net. Start je carrière bij Linden-IT Developers met en ga direct aan de slag met opleidingen en de mogelijkheden voor het behalen van certificaten.

Linden-IT voor ambitieuze professionals

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière waarin je jezelf snel verder kunt ontwikkelen?

Ben je starter of heb je al wat jaren ervaring in de ICT en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière, op weg naar de Cloud?

Als ICT professional ben jij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, innovatieve projecten en mogelijkheden om verder te komen in je carrière. Dit komt goed uit, aangezien wij als ICT-detacheerder voor onze opdrachtgevers op zoek zijn naar ambitieuze en betrokken ICT collega’s met een focus op ondersteuning en beheer van systemen, netwerken, cloud-oplossingen en applicaties.

Linden-IT Opleidingen

De basis heb je zelf al gelegd met een MBO-, HBO- of universitaire opleiding. Een snelle carrière willen we allemaal. We helpen je daarbij door middel van gerichte opleidingen en advies. We kennen de markt als geen ander en kiezen voor jou de kortste weg. Het verschil zit hem vaak in details. Wij bieden onze ICT-professionals de juiste begeleiding hierin en geven je toegang tot meer dan 250 online trajecten. Daarnaast hebben we ook nog klassikale trajecten die tot de mogelijkheden behoren. Doel hierin is dat je continu bezig bent met je verder ontwikkelen en certificaten behaald om je toegevoegde waarde te verhogen.

Certificaten

Als partner van onder andere Microsoft en Cisco hebben we toegang tot de officiële trainingen, documentatie en labs. Door middel van e-learning volg je de verschillende trainingen aan de hand van jouw persoonlijke plan. Onze mentoren helpen je daar ook bij. Zodoende word je volledig begeleid in het behalen van nieuwe certificaten. Ook de klassikale trainingen in onder andere Microsoft 365, Azure en Office 365, zorgen er voor dat je snel in het bezit bent van je certificaten en hierin snel ervaring kunt opdoen bij onze opdrachtgevers.

Academy

Voor onze IT professionals zijn er mogelijkheden om je MBO niveau 4 ICT in BBL vorm via ons te volgen. Deeltijd HBO is ook mogelijk in de richting van ICT. Hiernaast bieden we ook opleidingsmogelijkheden voor studenten en docenten.

Cloud Traineeships

De Linden-IT Cloud Traineeships leiden je verder op in de cloud. Dit kan onder andere op het gebied van Microsoft 365, Azure en Office 365. Gedurende het begin van je carrière ga je hier direct mee aan de slag. De klassikale trainingen worden verzorgd in samenwerking met onze opleidingspartner, waardoor je snel gecertificeerd bent en ook direct in dit vakgebied aan de slag kunt.

Development Cursussen

Wij bieden onze IT-professionals verschillende cursussen aan op het online learning platform Pluralsight. Daar kan een keuze gemaakt worden in een breed aanbod aan cursussen in populaire technieken/tools React.js, .NET & Python. De cursussen bereiden de developers voor op officiële certificaten die zij kunnen behalen.

Carrière

Interessante projecten en uitgebreide opleidingsmogelijkheden vormen de basis voor een succesvolle carrière in de ICT. Het grote voordeel van werken bij een detacheerder is dat je veel ervaring opdoet op verschillende projecten. Je komt daardoor eerder in aanraking met uiteenlopende organisaties en technische omgevingen.

Betere voorwaarden

Als ervaren IT-professional weet je wat je waard bent èn dat weten wij ook. Naast een boven marktconform salaris, pensioen bieden we je de mogelijkheid van een leaseauto. Dit plus interessante projecten en verdere opleidingsmogelijkheden bieden jou volop kansen in je carrière.

Persoonlijk

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en begeleiding. Wij zien iedere IT-professional als een individu met zijn of haar eigen doelen en carrièrepad. Bij Linden-IT heb je veel contact met je eigen account-manager.

Meetups & events

Naast de serieuze kant bieden we ook mogelijkheden om op een ontspannen en/of inhoudelijke manier je collega’s te ontmoeten; bijvoorbeeld door kennissessies met bekende sprekers op kantoor, een etentje met je collega’s in de regio of een bezoek aan een gamebeurs als Gamescom en andere leuke events.

Wat jouw toekomstige collega’s zeggen:

Bastiaan – Servicedeskmedewerker

“Bij Linden-IT staat je kennis voorop, hierbij wordt er geen onderscheid gemaakt tussen niveaus. Je krijgt toegang tot een online leermethodiek om bijvoorbeeld je ITIL en MCSA Windows 10 te behalen.”

Michael - Systeembeheerder

“De overstap naar Linden-IT is de beste stap uit mijn carrière geweest! Dankzij de gedreven accountmanagers ben ik geplaatst op een project, waar ik nu uiteindelijk in vaste dienst zit. Door de zorgzaam -en betrokkenheid wist Linden-IT mij vanaf het begin op het juiste project te zetten.”

Sander – Cloud Trainee

“Ik werk al lange tijd in de detachering. Bij Linden-IT voelde ik mij direct welkom en thuis. Op dit moment ben ik mijn Azure kennis aan het uitbreiden. Ik kan dit ook direct in de praktijk brengen van mijn opdracht.”

Linden-IT kantoor bij B2 amsterdam

Op de hoogte blijven van beschikbare vacatures?

Door hieronder op ‘Inschrijven!’ te klikken ga ik akkoord met en geef ik Linden-IT toestemming voor het bewaren van mijn gegevens en het delen van relevante informatie per e-mail.