Carrière in de ICT

Werken bij Linden-IT

Werken bij Linden-IT is werken om je carrière te accelereren. Door de werkervaring die je al hebt, die je verder opdoet en het behalen van certificaten, gaan wij je helpen je verder verder te komen in je carrière. Samen met je collega’s van Linden-IT kom je bij verschillende opdrachtgevers om daar als IT-professional aan de slag te gaan. Je werkt bij een opdracht waar je je huidige kennis in de praktijk kunt brengen en waar je een toegevoegde waarde bent voor het team daar. Daarnaast stemmen wij een persoonlijk opleidingsplan met je af, zodat je je kunt blijven ontwikkelen.

Persoonlijke begeleiding

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en begeleiding. Onze talent en sales consultants begeleiden je tijdens je opdrachten. Door regelmatig contact te hebben met ons over de voortgang van de opdrachten en door je persoonlijke studieplan te volgen bouwen we verder aan de vervolgstappen in jouw carrière. En zorgen we voor een goede band tussen jou en Linden-IT.

Contracten

Wij zien iedere professional als een individu met zijn of haar eigen doelen en carrièrepad binnen de ICT. Afhankelijk van jouw wensen bieden wij je een passend contract en een passende opdracht. Bij Linden-IT starten medewerkers in eerste instantie met een contract voor bepaalde tijd, bij goed functioneren kan dit omgezet worden naar een vast contract.

Leaseauto

Er is mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een leaseauto die zowel zakelijk als privé gebruikt kan worden. Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden als je een aantal certificeringen bezit of wanneer de reisafstand naar een project te lang wordt.

Opdrachtgevers

De opdrachtgevers van Linden-IT zitten door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij vaak een passend project bij jou in de buurt vinden. Wij hebben een aantal grote klanten zoals de Belastingdienst, maar ook ICT-dienstverleners, MKB-bedrijven en start-up’s behoren tot ons klantportfolio. Het is zo mogelijk om in diverse omgevingen en branches ervaring op te doen.

Kennissessies

Kennis delen is belangrijk, zeker als je in een team zit bij verschillende opdrachtgevers.

Maandelijks organiseren wij kennis- en pizzasessies op kantoor waarbij je de ervaringen die je opgedaan hebt kan bespreken. Ook nodigen wij regelmatig IT-specialisten uit om over een specifiek onderwerp te vertellen.

Certificeringen

Als medewerker van Linden-IT krijg je de mogelijkheid om onbeperkt certificeringen te behalen. Wij werken met Microsoft- en Cisco-certificeringen en kunnen je gemakkelijk faciliteren met de lesstof om goed voorbereid aan je examen te beginnen.

  • Prima salaris

  • Pensioenregeling

  • 25 vakantiedagen

  • 8,33% vakantiegeld

  • 100% reiskostenvergoeding

Events

Ontmoet collega’s, mentoren, vakgenoten en gastsprekers tijdens onze meetups. Exclusief voor medewerkers en genodigden.

Naast de serieuze kant bieden we ook mogelijkheden om op een ontspannen manier je collega’s te ontmoeten; bijvoorbeeld door events met bekende sprekers op kantoor of op locatie, een etentje met je collega’s in de regio of een bezoek aan de Gamescom en Firstlook.

Tevens kijken we altijd uit naar specifieke congressen en beurzen die interessant zijn voor onze professionals, bijvoorbeeld van Microsoft, Cisco, Google of Amazon.

ICT Carrière en ervaring

Interessante projecten en uitgebreide opleidingsmogelijkheden vormen de basis voor een succesvolle carrière in de ICT. Het grote voordeel van werken bij een detacheerder is dat je veel ervaring opdoet op verschillende projecten. Je komt daardoor eerder in aanraking met uiteenlopende organisaties en nieuwe technische omgevingen, zoals cloud infrastructuren.

De opdrachten die je uitvoert zijn passend bij jouw niveau en onze klanten verwachten experts in hun vakgebied. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en voegt waarde toe voor onze opdrachtgevers.

Opleidingen

Linden-IT focust zich op de toekomst, zodat jij hier klaar voor bent. Dit doen we onder andere met MBO ICT Niveau 4 opleidingen, de persoonlijke opleidingsplannen en Cloud Traineeships. Denk hierbij aan Microsoft 365, Azure en Office 365. Wij volgen alle ontwikkelingen op dit gebied zodat we je hierin goed kunnen adviseren en de juiste opleidingen kunnen aanbieden.

Snel aan de slag!

  • 1. Solliciteer op deze vacature

  • 2. Telefonisch kennismakingsgesprek of een videogesprek

  • 3. Kennismaken op één van onze kantoren bij jou in de buurt

  • 4. Match gevonden tussen jou en een passend project?

  • 5. Aan de slag als IT-professional!

Vul je gegevens in voor een open sollicitatie