Carrière

ICT Carrière

Interessante projecten en uitgebreide opleidingsmogelijkheden vormen de basis voor een succesvolle carrière in de ICT. Het grote voordeel van werken bij een detacheerder is dat je veel ervaring opdoet op verschillende projecten. Je komt daardoor eerder in aanraking met uiteenlopende organisaties en nieuwe technische omgevingen, zoals cloud infrastructuren.

De opdrachten die je uitvoert zijn passend bij jouw niveau en onze klanten verwachten experts in hun vakgebied. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en voegt waarde toe voor onze opdrachtgevers.

Door de combinatie van uitdagende projecten waarin je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt en doorlopende studie bouw je verder aan je toekomst. Afhankelijk van je interesse en aanleg kun je vele kanten op met je carrière. Starters kunnen doorgroeien en ervaren ICT professionals kunnen direct aan de slag of hun carrière verder door ontwikkelen met de Cloud Traineeships.

Opleidingen

Een MBO, HBO of universitaire ICT-opleiding maken een goede basis voor jouw carrière. Verder ontwikkelen is ontzettend belangrijk in de snel ontwikkelende ICT-branche. Ervaring opdoen en aanvullen met de juiste certificaten zorgen voor een uitgebreide skill-set waarmee je een succesvolle carrière tegemoet gaat.

Linden-IT focust zich op de toekomst, zodat jij hier klaar voor bent. Dit doen we onder andere met cursussen en certificaten op het gebied van frameworks, dashboards en app development en opleidingen op het gebied van MBO ICT Niveau 4 en Cloud Traineeships zoals: Microsoft 365, Azure en Office 365. Wij volgen de ontwikkelingen op dit gebied zodat we je hierin goed kunnen adviseren en de juiste opleidingen in kunnen aanbieden.

Events

Ontmoet collega’s, mentoren, vakgenoten en gastsprekers tijdens onze meetups. exclusief voor medewerkers en genodigden.

Naast de serieuze kant bieden we ook mogelijkheden om op een ontspannen manier je collega’s te ontmoeten; bijvoorbeeld door events met bekende sprekers op kantoor of op locatie, een etentje met je collega’s in de regio of een bezoek aan de Gamescom en Firstlook.

Tevens kijken we altijd uit naar specifieke congressen en beurzen die interessant zijn voor onze professionals, zoals bijvoorbeeld van Microsoft, Cisco, Google of Amazon.

Persoonlijke begeleiding

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en begeleiding. Onze ervaren Sales Consultants begeleiden je tijdens je opdrachten en onze Talent Consultants besteden mede aandacht aan je opleidingen. Je hebt regelmatig contact met je ons om te praten over de voortgang van het project en studieresultaten. Onze Sales Consultants kennen de behoeften van klanten en helpen je met het uitstippelen van jouw carrière pad zodat jouw kennis en ervaring blijven aansluiten op de markt.

Door regelmatig contact te hebben met ons over de voortgang van de opdrachten en je studie, bouwen we verder aan de band die we hebben en de vervolg stappen in jouw carrière.

Betere voorwaarden

Wij zien iedere professional als een individu met zijn of haar eigen doelen en carrière pad binnen de IT. Afhankelijk van jouw wensen bieden wij je een passend contract en een passende functie. Met een MBO-ICT of HBO-diploma op zak kan dit in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd zijn dat na verloop van tijd wordt overgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Ook is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een leaseauto die zowel zakelijk als privé gebruikt kan worden.

Naast het uitstippelen van een individueel carrière pad zijn onze salarissen marktconform. Benieuwd naar jouw carrière mogelijkheden binnen de ICT? Neem dan contact met ons op!

Kennissessies

Kennis delen is belangrijk, zeker als je in een team zit bij verschillende opdrachtgevers.

We vinden het vanuit Linden-IT dan ook erg belangrijk om elkaar te kennen en ervaringen uit te wisselen. Het doel hiervan is om van elkaar te leren. Ook aangezien alle IT-specialisten bij Linden-IT met opleidingen bezig zijn en dit in verschillende omgevingen in de praktijk brengen zijn dit juist de momenten waarbij we als team kunnen optreden.

Maandelijks organiseren wij kennis- en pizzasessies op kantoor waarin je je laatste ervaringen kunt delen.

Snel aan de slag!

  • 1. Solliciteer op deze vacature

  • 2. Telefonisch kennismakingsgesprek of een videogesprek

  • 3. Kennismaken op één van onze kantoren bij jou in de buurt

  • 4. Match gevonden tussen jou en een passend project?

  • 5. Aan de slag als IT-professional!