Carrière

ICT Carrière

Interessante projecten en uitgebreide opleidingsmogelijkheden vormen de basis voor een succesvolle carrière in de ICT. Het grote voordeel van werken bij een detacheerder is dat je veel ervaring opdoet op verschillende projecten. Je komt daardoor eerder in aanraking met uiteenlopende organisaties en technische omgevingen.

Door de combinatie van uitdagende projecten waarin je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt en doorlopende studie bouw je verder aan je toekomst. Afhankelijk van je interesse en aanleg kun je vele kanten op met je carrière. Vanuit onze startersfuncties kun je doorgroeien, maar opties om in te stappen op een meer ervaren niveau is natuurlijk ook mogelijk.

Betere voorwaarden

Wij zien iedere professional als een individu met zijn of haar eigen doelen en carrière pad binnen de IT. Afhankelijk van jouw wensen bieden wij je een passend contract en een passende functie. Met een MBO-ICT of HBO-diploma op zak kan dit in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd zijn dat na verloop van tijd wordt overgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Ook is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een leaseauto die zowel zakelijk als privé gebruikt kan worden.

Naast het uitstippelen van een individueel carrière pad zijn onze salarissen uitstekend en gemiddeld 200 euro boven het marktconforme salaris. Benieuwd naar jouw carrière mogelijkheden binnen de ICT? Neem dan contact met ons op!

Linden-IT Talentpool

Ambitieus en stappen willen maken in jouw ICT-carrière? Of je nu nieuwe systemen wilt verkennen, of je graag gaat specialiseren of misschien zie jij jezelf in de toekomst als manager; Voor onze IT’ers creëren wij de beste kansen en bieden wij ondersteuning om jouw plannen te realiseren. Vanuit de Linden-IT talentpool krijg je onder andere extra opleidingsmogelijkheden, studietijd en een personal coach. Lees meer over de talentpool.

Persoonlijke begeleiding

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en begeleiding. Iedere IT-professional krijgt dan ook een accountmanager toegewezen voor persoonlijke begeleiding. Je hebt regelmatig contact met je accountmanager om te praten over de voortgang van het project en studieresultaten. Onze accountmanagers kennen de behoeften van klanten en helpen je met het uitstippelen van jouw carrière pad zodat jouw kennis en ervaring blijven aansluiten op de markt.

Opleidingen

Een mbo, hbo of universitaire ICT-opleiding maken een goede basis voor jouw carrière. Verder ontwikkelen is ontzettend belangrijk in de snel ontwikkelende ICT-branche. Ervaring opdoen en aanvullen met de juiste certificaten zorgen voor een uitgebreide skill-set waarmee je een succesvolle carrière tegemoet gaat.

Meetups en events

Ontmoet collega’s, mentoren, vakgenoten en gastsprekers tijdens onze meetups. exclusief voor medewerkers en genodigden.

Naast de serieuze kant bieden we ook mogelijkheden om op een ontspannen manier je collega’s te ontmoeten; bijvoorbeeld door kennissessies met bekende sprekers op kantoor, een etentje met je collega’s in de regio of een bezoek aan de Gamescom.

Mentoren

Kennis vergroot je niet alleen door opleidingen. Maar ook door advies en begeleiding van ervaren specialisten. Daarom hebben wij een groep mentoren die ieder tot de Nederlandse top op hun vakgebied behoren. Ze helpen je met het kiezen van een opleidingsprogramma en met beslissingen voor je carrièreplanning, maar je kunt ook bij ze terecht met technische vragen.

Snel aan de slag!

  • 1. Telefonisch/online kennismakingsgesprek

    Snel en efficiënt. De eerste kennismaking is via een telefoon/online gesprek. We nemen je CV door en bespreken jouw wensen en onze mogelijkheden voor een perfecte baan.

  • 2. Sollicitatiegesprek

    Natuurlijk willen we je ook in het echt ontmoeten. We nemen de arbeidsvoorwaarden in detail door en bespreken de concrete opdrachten die we voor je klaar hebben staan. We bespreken de opleidingsmogelijkheden en kiezen de opleiding die het beste bij jou past.

  • 3. Afronding en tekenen contract

    Als alles besproken en rond is, hoeft alleen nog het contract getekend te worden. Ook dat gaat online. Snel, efficiënt en zonder onnodig reizen. Je start zo spoedig mogelijk met het project en je begint direct aan de gekozen opleiding.