Meld je hier aan als freelancer bij Linden-IT

U bent als Zelfstandig ondernemer actief in de IT en nu of in de toekomst op zoek naar een nieuwe opdracht? Wij komen graag in contact met u.

Aanmelden

Meld uw interesse door het onderstaande formulier in te vullen.

Een van onze recruiters in de regio waar u woont neemt dan snel contact met u op om online kennis te maken. U krijgt toegang tot ons employee portal en werkt daarin uw gegevens bij, Uw CV wordt ingelezen en u geeft aan wat uw interesses zijn, op welke termijn u wilt beginnen en een indicatie van uw uurtarief.

Aanmelden Freelancer

  • Linden-IT slaat jouw gegevens op voor een of meer specifieke doeleinden met betrekking tot de diensten van Linden IT. Indien wenselijk kun je ons altijd een verzoek doen jouw gegevens te verwijderen. Lees voor meer informatie onze privacy statement. Ga je hiermee akkoord?

Matchen

Op onze website ziet u openstaande aanvragen waarop u kunt reageren maar onze accountmanagers gaan ook actief op zoek naar een opdracht als u beschikbaar bent. Als er een match met een project bij een opdrachtgever dan bespreekt de accountmanager dit met u. Als u interesse heeft stellen wij u voor.

Vaak volgt er een online interview met de klant of een persoonlijk gesprek. Bij wederzijdse interesse maakt de accountmanager het project rond m.b.t. uurtarief, aantal uren per week, locatie, start, duur van het project en optie op verlening.

Contracten

Voordat u aan de slag kunt, hebben we de nodige informatie van u nodig, waaronder een kopie van beide kanten uw ID, uw BTW nummer en uw KVK nummer.

Zodra we alle informatie hebben maken we de inhuurovereenkomst op. We gebruiken een modelovereenkomst van de belastingdienst voor zelfstandigen. In de overeenkomsten maken we gebruik van een relatie beding.

Facturatie per week en snelle betaling

We houden per week de uren bij in onze systemen en je factureert ook per week. Facturen betalen we standaard binnen een week. Als je een keer krap zit kunnen we ook sneller betalen.

Field management

Onze accountmanager onderhoudt nauw contact met u en de opdrachtgever tijdens uw project om de voortgang en eventuele verlengingen te bespreken.

We bieden u nog meer

We kunnen u een ruime keuze bieden aan online opleidingen die we in redelijkheid kosteloos beschikbaar stellen.

U kunt ook gebruik maken van onze kantoorfaciliteiten in Amsterdam, Baarn en Den Bosch voor het maken van afspraken, als werkplek of als uw bedrijfsadres.

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten voor onze medewerkers waarbij ook zelfstandige ondernemers welkom zijn.