IT Functies

Beroepen binnen de IT

Bij Linden-IT zijn we gespecialiseerd in alle functiegebieden binnen de IT. Denk hierbij aan servicedesk medewerkers, werkplekbeheerders, netwerkbeheerders, systeembeheerders, cloud engineers, software developers en data scientists.

Als professional kun je een mooie start maken in je carrière en doorgroeien in je gekozen richting, onder meer door het behalen van certificaten. Als ervaren IT’er kun je snel stappen maken en aan mooie, uitdagende projecten werken. In alle IT-functies zorgen we dat er continu gewerkt wordt aan het up-to-date houden van kennis en skills. Zo proberen we het maximale uit je carrière en je ontwikkeling te halen. Jij bent de baas over je carrière en wij ondersteunen je daarin.

Onze IT’ers worden ingezet bij verschillende projecten in middelgrote en grote bedrijven in diverse sectoren.

Diverse functies

Wil jij aan de slag bij Linden-IT en wil je meer weten over de verschillende functies, het carrière pad en de vacatures die we hebben? Klik dan op een van de functies hiernaast.

Microsoft Job Roles

Microsoft heeft haar certificeringstrajecten aansluitend gemaakt bij de rollen die je kunt invullen binnen de ICT branche. Dit betekent dat het juiste leerpad kiezen makkelijker is geworden en deze aansluit bij de functie die je uitvoert. Linden-IT speelt hier onder andere op in met alle opleidingsmogelijkheden die we aan onze IT professionals bieden.

Verschillende IT-functies bij Linden-IT

Niet elke ICT functie valt te vatten in een titel, het gaat immers om de inhoud van de functie. Deze verschilt bij elke organisatie en elke ICT omgeving biedt weer zijn eigen uitdagingen.

Wil jij aan de slag bij Linden-IT en wil je meer weten over verschillende functies, het carrière pad en de vacatures die we hebben? Klik dan op een van de functies hieronder.